Home » Tag Archives: segmen

Tag Archives: segmen

1st Giveaway Sulaman Lace Heaven

Cara Untuk Bahagia

1st Giveaway Sulaman Lace Heaven   Semua dijemput untuk sertai GIVEAWAY ini, tapi kenalah ikut syarat-syarat berikut: Follow blog Fuza, Follow Instagram Sulaman Lace Heaven, dan Follow blog Mia Liana Buat satu entri bertajuk 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. Tinggalkan URL entri kalian ke dalam ... Read More »

Tamatlah Sudah

tanda soal

Dengan terhasilnya entri ini maka tamatlah sudah Segmen Reblog Bersama Puteri Kasih. Terima kasih kepada rakan-rakan blogger yang telah sudi menyokong segmen tersebut. Bila membaca entri-entri yang telah mereka hasilkan, terbukti betapa kreatifnya mereka. Hanya dengan satu perkataan, boleh dijadikan satu entri yang berinformasi untuk tatapan semua. Walaupun tidak ramai yang menyertai, kemungkinan kerana tempoh segmen ini terlalu pendek dan ... Read More »

Segmen: Reblog Bersama Puteri Kasih

Blog berjaya

Lama rasanya puteri tak buat segmen. Jadi hari ini puteri nak buat segmen hujung minggu yang mudah. Dan memandangkan Isnin pun hari cuti umum iaitu Hari Malaysia,  jadi segmen ini akan berlangsung untuk 3 hari bermula dari tarikh entri ini dipublish sehingga ke hari Isnin tepat jam 11.59 malam. Syarat Penyertaan: 1) Cari satu perkataan yang tersembunyi dalam gambar di ... Read More »

Segmen Ramadhan : Juadah Berbuka Anda?

Happy Sunday Korang. Hari ini puteri nak merajinkan diri untuk join segmen seorang rakan blogger. Untuk korang yang nak join sama, sila klik SINI Sebut tentang juadah berbuka, pasti akan teringatkan Bazar Ramadhan, ye tak. Masa tu semua makanan nampak sedap, nampak je tau, rasanya belum tentu…hehe Antara juadah yang menjadi favourite puteri ialah :- Kuih Muih Sirap Bandung Ayam ... Read More »

Berakhirnya Segmen Just For Fun

Akhirnya segmen JUST FOR FUN melabuhkan tirainya setelah lebih dari sepuluh minggu ianya berlangsung di blog notainfo.com Kepada semua yang telah mengambil bahagian sejak dari minggu yang pertama lagi, terima kasih puteri ucapkan. Dan tahniah kepada 6 orang peserta yang berjaya menjawab kesemua 10 soalan mingguan segmen ini. Berikut adalah Pemenang SEGMEN JUST FOR FUN Tempat Pertama : AISYA (9 ... Read More »

Just For Fun #10

Akhirnya segmen JUST FOR FUN sampai ke pusingan yang terakhir. Kepada korang yang tidak pernah jemu menjawab soalan-soalan di pusingan-pusingan sebelumnya, terima kasih puteri ucapkan. Kepada 6 peserta yang masih setia dengan segmen ini, korang memang the best. So dah bersedia ke untuk soalan yang terakhir ini? 1 ) IEYLA 2) JR 3) CALIPH 4) AISYA 5) AYIE ABAS 6) AZMI ... Read More »

Just For Fun #9

Hanya tinggal lagi satu pusingan untuk minggu depan sebelum segmen Just For Fun ini melabuhkan tirainya. Para peserta yang tersayang yang namanya tersenarai kat bawah ini…korang dah bersedia untuk soalan minggu ini? 1 ) IEYLA 2) JR 3) CALIPH 4) AISYA 5) AYIE ABAS 6) AZMI KHAN Cuba lihat gambar di bawah ini dan teka nama buah tersebut. Selamat meneka Tarikh ... Read More »

Just For Fun #7

Malam ini bermulanya Segmen Just For Fun pusingan yang ketujuh. Kepada mereka yang namanya tersenarai di bawah ini, sila jawab teka teki yang diberikan sebelum 11 malam 10/3/12 (Sabtu) 1 ) IEYLA 2) JR 3) CALIPH 4) AISYA 5) CHA 6) AYIE ABAS 7) AZMI KHAN 8 CIK KIWI Saiz aku mampu sebesar dan menyerupai dirimu namun aku tidak memiliki berat walau ... Read More »