Friday , 23 June 2017
Home » Tag Archives: notainfo.com

Tag Archives: notainfo.com

Terima Kasih Penyeri Blog September 2014

Terima Kasih

Dah nak masuk 7 haribulan Oktober baru sempat nak buat artikel penghargaan untuk penyeri blog notainfo.com di sepanjang bulan September 2014. Entah macam mana boleh terlepas pandang nak buat artikel ini. Terima kasih kepada semua pembaca yang sudi singgah ke sini. Tidak kira yang tersenarai dalam carta 10 pengomen tegar mahupun yang tidak tersenarai. Kepada silent reader juga, terima kasih …

Read More »

Berubah Di bulan Ogos

Cara Untuk Bahagia

Dah bulan Ogos..cepatnya masa berlalu. Malam tadi sambil mendelete komen-komen spam yang menyemak kat sini, puteri sempat juga tukar warna latar blog ni. Mula-mula tu macam nak tukar theme je terus, tapi kalau tukar theme nanti mesti ada je yang tak kena, mulalah kena edit sana dan sini. Warna latar kali ini tak ada warna pink dan purple dah. Tukar …

Read More »

Survey: Tentang Blog

survey

Nampaknya setakat ni masih belum ada lagi yang dapat memberikan nama betul untuk bunga dalam entri INI. Dalam entri seterusnya nanti puteri akan kongsikan. Tapi sebelum tu puteri bagi satu klu terlebih dahulu. Daun bunga tu boleh digunakan dalam masakan. Agak-agaknya tahu tak apa jawapannya? Tapi untuk entri ni puteri tak nak bercerita tentang bunga, puteri nak buat survey ringkas …

Read More »

Page Rank Naik Atau Turun?

page rank

Nampaknya musim kesibukkan sudah bermula. Sejak pagi tadi tak sempat nak buka blog. Ni pun curi masa sedikit untuk update entri ringkas untuk hari ini. Bulan Disember, memang bulan yang paling sibuk untuk puteri. Tetapi puteri tetap akan cuba untuk update entri setiap hari atau selang sehari, tetapi mungkin akan ambil masa sedikit untuk balas komen dan membalas kunjungan. Semalam …

Read More »

Pengomen Tegar September 2013

carta pengomen tegar

Terima kasih dan tahniah kepada 10 rakan blogger yang tersenarai sebagai pengomen tegar untuk bulan September 2013. Tanpa mereka, akan sunyilah blog notainfo.com. Nampaknya untuk bulan September 2013 telah dikuasai oleh Girl Power, dan Geng September yang meraih dua tangga teratas carta. Agaknya macam mana pula untuk bulan Oktober ni? Guy Power plak ke? Atau Girl Power akan terus mengungguli? …

Read More »

Pembaharuan Dan Pengubahsuaian

jimat elektrik

Memandangkan hujung minggu ni ada sedikit masa terluang, puteri rasa nak buat sedikit pembaharuan dan pengubahsuaian pada rupa blog notainfo.com. Tapi sebelum puteri memulakan proses memperbaiki rupa blog yang terasa seolah terlebih bersolek ni, puteri nak minta pandangan korang sebagai tetamu-tetamu VIP di blog puteri ni. Mungkin selama singgah dan komen kat blog ni, korang rasa ada yang kurang atau …

Read More »

Kenapa Tak Boleh Masuk?

masalah perubahan pada nameserver

Semalam ada tak antara korang yang menghadapi masalah untuk masuk ke blog notainfo.com? Selalunya bila menjelang tengahari, puteri akan buka blog untuk membalas komen ikut mana yang sempat. Tapi semalam puteri cuba buka blog lain pula yang muncul, seperti dalam gambar kat bawah ni. Masalah dah tu, terus hubungi NetKl untuk bertanya. Lebih kurang 15 minit menunggu, diorang balas dan …

Read More »

Juara Pengomen Tegar Bulan Mac

Mac 2013 telah berlalu pergi dan bila munculnya bulan baru, wajib untuk puteri buat entri menghargai pengomen-pengomen tegar di blog notainfo.com. Selalunya malam sebelum menjelangnya bulan baru, puteri akan print skrin carta top ten pengomen tegar, termasuk dengan bilangan komen sekali. Namun agak kecewa kali ini kerana puteri tak dapat nak print skrin carta top ten untuk bulan Mac 2013 …

Read More »