Friday , 22 June 2018
Home » Tag Archives: pengomen tegar

Tag Archives: pengomen tegar

Terima Kasih Penyeri Blog Oktober 2014

thank you

Haih terlewat lagi nampaknya. Dah nak masuk 4 haribulan, baru tergedik nak buat entri penghargaan untuk penyeri blog notainfo.com di sepanjang bulan Oktober 2014. Bulan lepas dapat buat 14 artikel je, satu artikel lebih berbanding bulan September. Tapi ada beberapa artikel dapat masuk first page di tempat pertama, jadi dapat maintain trafik. Puteri nak ucapkan jutaan terima kasih kepada setiap …

Read More »

Mereka Pengomen Tegar

Blog berjaya

Seperti biasa, entri wajib untuk setiap awal bulan adalah untuk mengucapkan jutaan terima kasih kepada mereka yang rajin meninggalkan komen di blog notainfo.com. Teristimewanya kepada 10 pengomen tegar yang boleh dikatakan hampir di setiap entri pasti ada komen menarik dari mereka. Jikalau tiada sesiapa yang sudi meninggalkan komen, akan sunyi la blog ini. Bermula dari komen, kemudian berkunjung balas dan …

Read More »

Pengomen Tegar September 2013

carta pengomen tegar

Terima kasih dan tahniah kepada 10 rakan blogger yang tersenarai sebagai pengomen tegar untuk bulan September 2013. Tanpa mereka, akan sunyilah blog notainfo.com. Nampaknya untuk bulan September 2013 telah dikuasai oleh Girl Power, dan Geng September yang meraih dua tangga teratas carta. Agaknya macam mana pula untuk bulan Oktober ni? Guy Power plak ke? Atau Girl Power akan terus mengungguli? …

Read More »

Rekod Baru Tercatat

printskrin trafik blog

Bulan lepas nampaknya puteri telah mencatatkan satu rekod baru untuk notainfo.com. Iaitu jumlah entri paling kurang. Bila nak buat entri ini, puteri baru perasan yang puteri hanya menaip 12 entri je untuk bulan Ogos 2013. Sebelum ni rekod untuk entri paling kurang adalah pada bulan Mei 2011, iaitu bulan pertama puteri berblog mengunakan puterkasih.com sebanyak 17 entri. Itupun sebab puteri …

Read More »

Terima Kasih Wahai Penyeri Blog

senyum

Setiap blog perlukan pembaca yang boleh diibaratkan sebagai nyawa kepada blog tersebut. Tanpa pembaca maka tiadalah trafik di blog itu. Pembaca yang rajin meninggalkan komen pula adalah penyeri dan pembakar semangat kepada tuan blog untu terus menghasilkan artikel-artikel yang bermanfaat dan berilmu. Dengan adanya komen yang ditinggalkan oleh pembaca, maka wujudlah komunikasi dua hala yang akan membuatkan sesebuah blog itu …

Read More »

Berlalunya Oktober Menjelangnya November

Bulan Oktober telah berlalu pergi. Seperti bulan-bulan yang sebelumnya banyak pahit manis yang terpaksa puteri lalui. Well itulah asam garam kehidupan kan. Ada macam-macam flavour. Dan seperti bulan-bulan sebelumnya, untuk bulan Oktober juga, Puteri nak mempersembahkan carta 10 pengomen tegar di blog puterikasih dot com. Kali ini juara carta adalah AYIE ABAS. Ini merupakan kali keempat ayie menjadi pengomen paling …

Read More »

Penyeri Dan Pemanis

Menulis telah menjadi antara minat puteri sejak kecil lagi. Masa sekolah dulu, puteri mengasah bakat dengan menulis karangan. Kiranya karangan dan essay masa sekolah dulu selalu A la sebab nama pun dah minat kan. (ceh perasan tapi memang hakikat) Kemudian bermula pula menulis diari, merepek meraban dan meroyan la kat situ. Sendiri tulis sendiri baca kan, jadi memang tak kisah …

Read More »

Kembali Di Bulan Ogos

MERDEKA..MERDEKA..MERDEKA .. Opss belum lagi eh? Mentang-mentang dah bulan ogos, dah bersemangat nak sambut hari merdeka. Walhal raya pun belum lagi kan..hehe Sepatutnya puteri masih ‘bercuti’ namun bila baca komen-komen dari korang, tak sampai hati pula nak cuti lama-lama. Tak sangka ada juga yang suka baca entri-entri puteri yang kebanyakkannya merepek dan meraban ni eh. Jadi untuk tak hampakan korang …

Read More »