Home » Tag Archives: e-novel

Tag Archives: e-novel

Suka Duka Februari

Bulan Februari telah pun melabuhkan tirainya. Terasa begitu pantas ianya pergi. Namun perginya meninggalkan kenangan suka dan duka. Kenangan yang pastinya akan terus segar di ingatan dan menjadi nukilan memori. Macam buat ayat novel dah puteri ni kan. Rindu nak menulis novel di blog ini. Tapi entri untuk novel baru terpaksa ditangguhkan seketika kerana puteri nak tumpukan pada yang lebih ... Read More »

Sunday Special #8

  Happy Sunday korang Dah sarapan lom? Apa plan korang untuk hari ini? Ada beberapa kisah yang puteri nak kongsikan dengan korang minggu ini, antaranya :- 1) E-NOVEL Cinta Ini Takdirku Akhirnya tamatlah sudah kisah Cinta Ini Takdirku di blog puteri. Untuk korang yang tak sempat lagi membacanya bolehlah klik kat banner E-Novel ini di sidebar blog puteri atau boleh ... Read More »

Berakhirnya Cinta Ini Takdirku

  Selamat petang korang. Petang semalam puteri telah publish episod terakhir E-Novel Cinta Ini Takdirku. Rasa sedih pula nak buat episod terakhir tu sebab lebih dari sebulan puteri menaip untuk e-novel tu. Namun setiap permulaan pasti ada pengakhiran. Puteri nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua pembaca setia e-novel Cinta Ini Takdirku terutamanya rakan-rakan seperti Aisya, Ayie, JR, Zuna, Cik ... Read More »

Cinta Ini Takdirku – Bab 49

  Fahmi tersenyum memandang Kamalia. Dalam hatinya dia tertanya-tanya sama ada kata-kata Aswad selama ini benar. Riak wajah Kamalia nampak tersangat keliru dan resah. “Betulkah gadis itu menyintainya dalam diam? Atau adakah semua ini hanya satu permaianan yang diciptakan oleh Aswad untuk menguji hati gadis itu?” “Awak marahkan saya ke? Kenapa senyap je ni?” Fahmi memberanikan diri untuk terus bertanya. ... Read More »

Cinta Ini Takdirku – Bab 48

  Kamalia duduk di biliknya sambil merenung cermin di meja soleknya. Entah mengapa hatinya rasa resah dan berdebar-debar. Semalam dia berterus terang pada Aswad tentang kehadiran cinta di hatinya untuk Fahmi. Kamalia sangkakan Aswad akan memarahinya atau memintanya untuk melupakan Fahmi. Tapi sebaliknya Aswad hanya tersenyum sehinggakan Kamalia tertanya-tanya sama ada Aswad mengerti dan memahami akan luahan hatinya. Langsung tidak ... Read More »

Cinta Ini Takdirku Di Penulisan 2U

Selamat pagi korang. Dah sarapan belum? Puteri baru nak bersarapan ni. Jom sarapan dengan puteri. Tapi sebelum tu, puteri ada satu cerita nak berkongsi dengan korang semua. Semalam sedang puteri duk melayani karya-karya e-novel di Penulisan 2U, puteri ternampak satu tajuk e-novel yang memang hari-hari puteri tengok di blog puteri. Akhirnya Cinta Ini Takdirku bab 1 muncul juga di Penulisan ... Read More »

Cinta Ini Takdirku – Bab 47

  Kamalia merenung skrin telefon bimbitnya. Telah berkali-kali dia membaca sms yang dikirim oleh Aswad. Hatinya berasa sebak. Terasa bersalah pada Aswad. Selama ini Aswad menyayanginya dengan begitu ikhlas sekali. Sejak dia terlantar koma di hospital lepas kemalangan itu, Aswad lah yang menjadi peneman yang setia. Sehingga setiap sesi terapinya pun Aswad akan setia menemani. Kamalia sayangkan lelaki itu. Lelaki ... Read More »