Friday , 22 June 2018
Home » Tag Archives: blog notainfo.com

Tag Archives: blog notainfo.com

Bola Dan Blog, Harimau Malaya Dan Puterikasih

kucing merenung

Sebelum bermulanya bulan terakhir untuk tahun 2014, elok rasanya puteri buat penutup untuk bulan November terlebih dahulu. Sebelum tu nak ucap tahniah kepada pasukan Harimau Malaya yang berjaya mengalahkan pasukan Singapura malam tadi. Separuh masa pertama tu agak membosankan sikit, banyak pass sesama sendiri je tapi tak berjaya buat ‘finishing touch’. Tetapi di minit-minit terakhir tu barulah rasa berdebar-debar je …

Read More »

Ulangtahun Yang Kedua

Ulangtahun Yang Kedua

Hari ini 22 Mei 2013 merupakan ulangtahun yang kedua blog notainfo.com. Rasa macam baru je puteri menulis blog, tapi rupanya dah masuk dua tahun. Banyak kenangan pahit manis tercipta selama dua tahun ini. Tapi lebih manis dari pahitnya. Dari blog ini banyak benda baru yang dapat puteri pelajari. Kalau sewaktu mula berblog dulu, puteri hanya tahu menaip entri, kini puteri …

Read More »

Mereview Blog Sendiri Itu Wajib

Selamat berhujung minggu buat korang semua. Setiap kali menjelangnya bulan baru, telah menjadi rutin untuk puteri melihat statistik blog notainfo.com di Nuffnang. Dengan melihat statistik, puteri dapat menilai dimana kedudukan blog notainfo.com. Dan dengan melihat statistik juga, puteri dapat mengkaji kelebihan dan kekurangan blog notainfo.com. Di awal bulan januari 2013, puteri seolah masih mencari semula rentak menulis setelah bercuti agak …

Read More »

Pencapaian Sepanjang November – Bhg 1

Bulan November yang baru 3 hari berlalu telah membawa pelbagai kenangan untuk puteri. Sayangnya, puteri tak dapat nak buat entri penutup bulan November memandangkan masa itulah blog puteri buat hal. Kalau nak kongsi semua kenangan tu dalam satu entri, pasti akan panjang berjela jadinya. Dah la puteri ni tak boleh nak mengadap lappy ni lama-lama, kang terabai semua kerja puteri. …

Read More »

Kembali Di Bulan Ogos

MERDEKA..MERDEKA..MERDEKA .. Opss belum lagi eh? Mentang-mentang dah bulan ogos, dah bersemangat nak sambut hari merdeka. Walhal raya pun belum lagi kan..hehe Sepatutnya puteri masih ‘bercuti’ namun bila baca komen-komen dari korang, tak sampai hati pula nak cuti lama-lama. Tak sangka ada juga yang suka baca entri-entri puteri yang kebanyakkannya merepek dan meraban ni eh. Jadi untuk tak hampakan korang …

Read More »

Bercuti Sementara

Dah tiga hari puteri tak update entri. Nak kata busy sangat tak juga tapi mood menulis entri dah ke laut mana entah. Seriously nak buka blog pun dah tak ada mood. Tapi kerana menghargai korang yang bersusah payah singgah di blog puteri walaupun tanpa entri baru, puteri gagahkan diri untuk online dan membalas setiap jejak korang. Jadi untuk mencari kembali …

Read More »

Rindu Puteri Ke?

Lama tak update blog ini. Ceh macamlah lama sangat kan. Sedangkan baru 4 hari je. Blogwalking pun dah kurang dah. Sekali sehari je. Kesian blog terabai..hukk Ramai yang dah bertanya, kenapa lama tak update entri. Tak sangka korang ni rindu juga kat entri-entri puteri eh? Ada yang tanya, puteri pergi bercuti ke? Eh kalau bercuti, takdenyer puteri nak balas jejak …

Read More »

Sunday Special #10

  Happy Sunday korang. Seperti biasa entri Sunday Special untuk minggu yang sememangnya minggu yang tak special namun tetap ada keceriaan. 1) HOSPITAL Sepanjang minggu ini, banyak masa puteri dihabiskan di hospital menemani ayah puteri. Kesian ayah perlu melalui segala kesakitan dan keperitan. Syukurlah ayah kuat melalui semuanya. Puteri tahu selama ini memang benda ini yang paling ayah takutkan. Lagipun …

Read More »