Friday , 23 June 2017
Home » Tag Archives: 1st Giveaway By notainfo.com

Tag Archives: 1st Giveaway By notainfo.com

Senarai Pemenang 1st Giveaway By notainfo.com

Masa yang korang semua tunggu-tunggu telah tiba. Sebelum tu nak tanya, wahai peserta 1st Giveaway By notainfo.com yang puteri sayangi..korang dah tau nombor giliran korang ke belum? Kalau belum sila semak senarai 124 peserta kat SINI. Kesemua pilihan pemenang adalah berdasarkan nombor random dari nombor giliran korang dari senarai peserta tadi. So are you ready? Tadaaa…berikut adalah senarai penuh pemenang …

Read More »

Berakhirnya 1st Giveaway By notainfo.com

Bulan Februari telah menjelang tiba, maka berakhirlah 1st Giveaway By notainfo.com. Tak tidur malam la puteri malam ini sebab nak pilih pemenang. Puteri yakin korang yang dah join, mesti tak sabar nak tau siapa yang menang kan. Sabar dulu yer. Bagilah puteri peluang pilih pemenang dulu. Dah siap buat entri dan print skrin random.org tu baru puteri umumkan pemenangnya yer. …

Read More »

Bakal Berakhir

Terasa begitu cepat masa berlalu. Bulan Januari bakal melabuhkan tirainya. Begitu juga dengan 1st Giveaway By notainfo.com yang bakal tamat malam ini tepat pukul 11.59 nanti. Pada sesiapa yang belum join tu, apa tunggu lagi? Meh cepat klik SINI. Kepada sesiapa yang dah join pula, terima kasih puteri ucapkan. Tak sangka Giveaway pertama notainfo.com mendapat sambutan yang meriah dari korang. …

Read More »

Misi Di Minggu Terakhir

Semalam dapat juga cuti sehari dari mengupdate blog ini, nasib baik entri hari sabtu berjaya menjadi entri popular di busuk.org. Dapatlah maintain traffik walaupun tanpa entri. Bukan hanya maintain tapi untuk dua hari berturut-turut (sabtu dan ahad), PV dapat melepasi 3k dan UV pula dalam 2k. Lama tak rasa trafik beriban, sejak bersara mengupdate blog berkali-kali dalam sehari…hehe Tinggal kurang …

Read More »

Peringatan Untuk Kesemua Peserta 1st Giveaway By notainfo.com

Telah lebih seminggu 1st Giveaway By notainfo.com berlangsung dan juga telah lebih dari 100 peserta yang telah sudi memeriahkannya. Kini berbaki kurang dari seminggu je lagi sebelum 1st Giveaway By notainfo.com ini melabuhkan tirainya pada 31 Januari nanti. Sepanjang giveaway ini berlangsung, puteri telah membuat satu penambahan sahaja, iaitu ¬†dengan memasukkan seorang lagi sponsor dan hal ini telah puteri warwarkan …

Read More »

Selepas 10 Hari

Selamat menyambut maulidur rasul puteri ucapkan kepada semua pembaca blog notainfo.com yang beragama islam. Nampaknya agak lewat sedikit puteri publish entri untuk hari ini. Setelah 10 hari 1st Giveaway By notainfo.com berlangsung di blog ini, peserta ke 100 telah melaporkan diri tengah malam tadi. Kalau nak tengok senarai terkini peserta, korang boleh klik SINI. Puteri memang tak sangka 1st giveaway …

Read More »

Perhatian !! Peserta 1st Giveaway By notainfo.com

PERHATIAN !!! Berita baik untuk kesemua peserta yang telah menyertai dan bakal menyertai 1st Giveaway By notainfo.com. Satu lagi hadiah telah ditambah ke senarai hadiah setelah menerima satu lagi tajaan. Hadiah berupa¬†Kaspersky Internet Security 2013 1 User bernilai RM 30 yang ditaja oleh Kaspersky Malaysia. Korang boleh singgah website Kaspersky di SINI dan juga boleh like fanpage mereka di SINI. …

Read More »

Sudah 2 Juta?

Sejak beberapa hari ni, bila buka blog je asyik tumpukan pada 1st Giveaway By notainfo.com je. Terima kasih pada korang semua yang telah sudi menjadi peserta. Mudah-mudahan lebih ramai lagi yang akan sudi menyertainya sebelum tarikh tutupnya pada 31 Januari nanti. Sejak 1st Giveaway By notainfo.com ini di lancarkan, hampir kesemua entri puteri berkaitan dengan giveaway, antaranya entri senarai hadiah …

Read More »