Tuesday , 21 November 2017
Home » Uncategorized

Uncategorized

Terpaksa Menyepi

Nampaknya untuk beberapa hari ni puteri terpaksa menyepi kerana laptop ‘sakit’ dan terpaksa di hantar ke wad kecemasan untuk rawatan lanjut. Mudah mudahan tiada apa yang serius..hehe Jadi buat sementara waktu, puteri tak dapat nak menaip artikel baru, membalas komen atau berblogwalking. (taip entri guna telefon memang tak best) Nanti bila laptop dah ‘sihat’ puteri akan kembali. 

Read More »

Whitney Houston Mati Lemas Akibat Dadah

Punca Kematian Whitney Houston | Whitney Houston Mati Lemas | Whitney Houston Mati Kerana Dadah | Dunia kerapkali diingatkan betapa bahayanya mengambil dadah secara berlebihan. Namun ramai yang ketagih mengambil benda berbahaya itu. Ini tidak terkecuali dari orang kenamaan dan celebriti. Baru-baru ini, dunia dikejutkan dengan kematian penyanyi terkenal Whitney Houston yang dijumpa mati di sebuah bilik air di hotel …

Read More »

Black Suka Tayang Badan

Black Suka Tayang Badan | Black Suka Tayang Badan Sejak Bertubuh Sasa | Gambar Black Bertubuh Sasa | Penyanyi Black mengakui yang perubahan fizikal badannya membuatkan dia berasa lebih berkeyakinan. Black atau nama sebenarnya  Hanifah Md. Hanafiah, 24, berkata dia berasa bahagia dan gembira dengan perubahan drastik pada fizikalnya yang semakin sasa. Kini dia lebih yakin untuk menayangkan badan di khalayak umum …

Read More »

Juara Raja Lawak 6

Juara Raja Lawak 6 | Juara Raja Lawak Musim Ke 6 | Pemenang Raja Lawak Musim Ke 6 | Keputusan Raja Lawak Musim ke 6 | Juara raja lawak ke 6 menjadi milik  Kumpulan Shiro. Naib Juara pula menjadi milik Kumpulan Zero. Kumpulan Cuit berada di tangga ketiga dan tempat keempat menjadi milik Kumpulan Tyol. Kumpulan Shiro berjaya membawa pulang hadiah …

Read More »

Keputusan SPM 21 Mac Ini

Keputusan SPM Diumumkan 21 MAC Ini | Keputusan SPM 2011 Bakal Diumumkan 21 MAC 2012 | Pengumuman Keputusan SPM 2011 21 Mac Ini | Keputusan SPM 2011 Bakal Keluar 21 Mac 2012 | Keputusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) untuk calon-calon yang mendudukinya pada tahun 2011 bakal diumumkan 21 Mac ini. Calon-calon boleh mendapatkan keputusan di sekolah masing-masing seawal jam 10 …

Read More »

Just For Fun #7

Malam ini bermulanya Segmen Just For Fun pusingan yang ketujuh. Kepada mereka yang namanya tersenarai di bawah ini, sila jawab teka teki yang diberikan sebelum 11 malam 10/3/12 (Sabtu) 1 ) IEYLA 2) JR 3) CALIPH 4) AISYA 5) CHA 6) AYIE ABAS 7) AZMI KHAN 8 CIK KIWI Saiz aku mampu sebesar dan menyerupai dirimu namun aku tidak memiliki berat walau …

Read More »

Sunday Special #9

Happy Sunday Dearies? Korang plan apa untuk hari ini? Hari ini puteri nak cuba siapkan sekurang-kurangnya 5 bab untuk manuskrip. semalam memang blur..satu bab pun tak siap. Mula-mula ingatkan senang je nak kembangkan cerita. Rupanya lebih susah dari menaip kisah baru. Kena tambahkan lebih 100 muka surat…pengsann..huhuhu Macam tiada je yang menarik untuk dikongsi minggu ini. Lagipun minggu ni tak …

Read More »

Just For Fun #6

Kepada kesemua peserta segmen yang tersenarai di bawah ini, kali ini soalan yang ringkas je yang perlu korang jawab. Kalau korang dah lama mengikuti blog puterikasih, pastinya soalan ini mudah sahaja untuk korang jawab 🙂 1 ) IEYLA 2) JR 3) CALIPH 4) AISYA 5) CHA 6) AYIE ABAS 7) AZMI KHAN 8 CIK KIWI SOALANNYA:- SIAPAKAH YANG MEMEGANG REKOD PENGOMEN TEGAR …

Read More »