Friday , 15 December 2017
Home » sukan (page 46)

sukan

Live Streaming Malaysia VS Bahrain 5 Februari 2012

  Live Streaming Malaysia VS Bahrain 5 Februari 2012 | Malam ini pasukan Malaysia akan menentang pasukan Bahrain di Stadium Nasional Manama, Bahrain pada pukul 11.15 malam waktu tempatan.   Perlawanan Kelayakkan Olimpik London ini boleh ditonton menerusi siaran lansung di RTM1 dan Juga Astro. Bagi mereka yang mungkin tidak berkesempatan menontonnya di televisyen, korang juga boleh menonton melalui live …

Read More »

Live Streaming Kelantan VS Negeri Sembilan (Piala Sumbangsih 2012)

Malam ini dua gergasi bola sepak Malaysia, Kelatan dan Negeri Sembilan bakal bertembung untuk merebut kejuaraan Piala Sumbangsih 2012 bertempat di Stadium Nasional Bukit Jalil tepat jam 8.40 malam.   Pastinya pertemuan malam ini ditunggu-tunggu oleh semua penyokong pasukan Kelatantan dan Negeri Sembilan, dan juga semua penyokong bola sepak Malaysia.   Ayuh kita berikan sokongan. Untuk mereka yang tidak ke …

Read More »

Live Streaming Malaysia VS Syria

  Sukan SEA telahpun melabuhkan tirainya. Kini tumpuan peminat-peminat bola sepak negara pastinya tertumpu pada perlawanan kelayakkan sukan olimpik. Malam ini Malaysia akan bertemu Syria di Stadium Bukit Jalil jam 8.45 malam. Jom kita beri sokongan kepada pasukan kita. Yang tidak berpeluang ke stadium boleh menyaksikan secara langsung di kaca tv ataupun secara live streaming di sini. Sila pilih link …

Read More »

Tahniah Skuad Harimau Muda

  EMAS MILIK KITA. Yeayyyyy…doa setiap rakyat Malaysia yang waras telah dimakbulkan. Yang tak waras tu adalah mereka yang asyik mengutuk dan menghina pasukan sendiri. Adoiyai macam mana la orang nak hormat negara kita, kalau rakyat sendiri asyik duk mengutuk dan mengata. Ok kita lupakan segala yang negatif buat sementara waktu. Bersyukur, itulah yang mampu puteri katakan saat ini. Bersyukur …

Read More »

Video Gol Penalti Yang Menghadiahkan Emas Sukan SEA 2011

  Final bola sepak akhir SUKAN SEA antara MALAYSIA bertemu Indonesia telah pun berakhir. MALAYSIA berjaya mengekalkan reputasi tanpa kalah. Sekarang ni puteri tak nak berceloteh panjang. Puteri nak ajak you all semua menyaksikan detik-detik manis kemenangan kita. Jom saksikan video sepakan penalti ni.

Read More »

Live Streaming Malaysia VS Indonesia Final Sukan SEA 2011

  Debaran kian terasa. Pastinya seluruh rakyat Malaysia tidak sabar menantikan perlawanan Akhir Bola Sepak Sukan SEA 2011 antara Malaysia bertemu Indonesia. Sekali lagi harimau muda bertemu garuda, namun kali ini bukan lagi di peringkat kumpulan tapi di FINAL. Misi utama skuad harimau muda adalah untuk memastikan kemenangan menjadi milik kita dan sekaligus mempertahankan pingat emas yang dimenangi di Sukan …

Read More »