Friday , 23 June 2017
Home » Giveaway

Giveaway

1st Giveaway Sulaman Lace Heaven

Cara Untuk Bahagia

1st Giveaway Sulaman Lace Heaven   Semua dijemput untuk sertai GIVEAWAY ini, tapi kenalah ikut syarat-syarat berikut: Follow blog Fuza, Follow Instagram Sulaman Lace Heaven, dan Follow blog Mia Liana Buat satu entri bertajuk 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. Tinggalkan URL entri kalian ke dalam …

Read More »

3rd Anniversary Giveaway By ChipmunkandBarney

Cara Untuk Bahagia

Alhamdulillah. Pejam celik, pejam celik. Tanggal 8 April 2014 maka genaplah tiga tahun. Bersempena birthday blog yang ke tiga tahun ini, I dengan sukacitanya menjemput anda dan anda untuk memeriahkan lagi giveaway ini. Syarat-syaratnya adalah seperti berikut : 1.    Follow SINI, Like SINI dan Add To Google+ SINI. 2.  Buat satu entri yang bertajuk 3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney. 3.   Copy code yang disediakan dan paste di ruangan HTML. 4.  Tinggalkan URL Penyertaan di ruangan …

Read More »

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014

giveaway banner

Hari ni puteri nak merajinkan diri untuk join satu Giveaway yang diberi nama IntaNBerlian Mega Giveaway 2014. Syaratnya pun teramatlah mudah. Antaranya: 1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia 2) Buat Entry bertajuk “IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014” 3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 dalam entry 4) Letak link sponsor dalam entry Jubah Muslimah Moden & Gorgeous …

Read More »

Handphone Giveaway By Syuhada1981.com

giveaway banner

Siang tadi buat entri tentang komisen panduan berhenti merokok, sekarang ni pula nak buat entri Handphone Giveaway By Syuhada1981.com Tahun lepas puteri kurang aktif dalam menyertai mana-mana segmen atau giveway. Untuk tahun 2014 ni nak cuba aktifkan diri memeriahkan segmen atau giveaway yang dianjurkan oleh rakan-rakan blogger sebagai tanda sokongan Ok berbalik kepada tajuk Handphone Giveaway By Syuhada1981.com, syarat GA …

Read More »

Pencarian Sponsor 1st Giveaway By Pingje.Org

cupcake pink

Pingje.org laman perkongsian artikel blogger Malaysia sedang mengadakan pencarian sponsor untuk 1st Giveaway mereka bersempena dengan setahun penubuhan laman web tersebut. Kepada mereka yang ingin mengumpul follower blog atau fanpage, inilah peluang korang, jadi penaja hadiah untuk giveaway yang dianjurkan oleh Pingje.org dan dalam masa yang sama korang dapat promosikan blog atau fanpage korang kepada lebih ramai pembaca diluar sana. …

Read More »

Not GA Blue But Giveaway

not-ga-blue-but-giveaway

Hari ini, puteri nak ambil kesempatan masa terluang yang ada untuk menyertai Giveaway yang diberi nama Not GA Blue But Giveaway by Mohd Ridzwan atau lebih mesra dengan panggilan Wan. Lama rasanya puteri tak join giveaway mengunakan blog ini. Tapi memandangkan puteri telah mendapat jemputan dari tuan blog yang merupakan pengomen tegar di blog puteri dan juga puteri turut menjadi pengomen …

Read More »

Senarai Pemenang 1st Giveaway By notainfo.com

Masa yang korang semua tunggu-tunggu telah tiba. Sebelum tu nak tanya, wahai peserta 1st Giveaway By notainfo.com yang puteri sayangi..korang dah tau nombor giliran korang ke belum? Kalau belum sila semak senarai 124 peserta kat SINI. Kesemua pilihan pemenang adalah berdasarkan nombor random dari nombor giliran korang dari senarai peserta tadi. So are you ready? Tadaaa…berikut adalah senarai penuh pemenang …

Read More »

Berakhirnya 1st Giveaway By notainfo.com

Bulan Februari telah menjelang tiba, maka berakhirlah 1st Giveaway By notainfo.com. Tak tidur malam la puteri malam ini sebab nak pilih pemenang. Puteri yakin korang yang dah join, mesti tak sabar nak tau siapa yang menang kan. Sabar dulu yer. Bagilah puteri peluang pilih pemenang dulu. Dah siap buat entri dan print skrin random.org tu baru puteri umumkan pemenangnya yer. …

Read More »