Monday , 18 June 2018
Home » Hiburan » Telefilem » Sinopsis Ayah Cerekarama TV3

Sinopsis Ayah Cerekarama TV3

Sinopsis Ayah Cerekarama TV3. Telefilem berjudul Ayah lakonan Fahrin Ahmad dan Rita Rudaini akan disiarkan di slot Cerekarama TV3 pada hari Sabtu 9 Jun 2018. Ayah turut dijayakan Dato Rahim Razali.

Telemovie arahan Amie Maziah ini juga dibintangi oleh Duerra Mitilda, Faiz Fathullah, Azar Azmi, dan ramai lagi. Ayah yang akan disiarkan pada pukul 9:00 malam telah diterbitkan oleh Zeel Production Sdn Bhd. Ayah disiarkan istimewa sempena bulan Ramadan dan Hari Bapa yang bakal menjelang tiba.

Sinopsis Ayah Cerekarama TV3

Sinopsis Ayah 

Telefilem Ayah mengisahkan tentang seorang bapa yang bertanggungjawab menjaga keluarga setelah isterinya jatuh sakit. Kos rawatan dan perubatan untuk isterinya menelan belanja yang sangat besar. Demi untuk menyara keluarga dan membayar kos rawatan perubatan isterinya si Ayah terpaksa membuat lebih dari satu pekerjaan.

Mampukah si Ayah melaksanakan tanggungjawabnya?

TAJUK : AYAH
MASA SIARAN : Sabtu, 9 Jun 2018, 9:00 malam
SLOT : Cerekarama TV3
PENGARAH : Amie Maziah
TERBITAN : Zeel Production Sdn Bhd
SENARAI PELAKON : Rita Rudaini, Fahrin Ahmad, Dato Rahim Razali, Duerra Mitilda, Faiz Fathullah, Azar Azmi,

Bagaimana pula gandingan antara Fahrin Ahmad dan Rita Rudaini untuk Ayah? Untuk mengetahui kesudahan kisah ini, jangan lupa tonton telefilem Ayah di slot Cerekarama TV3 pada 9 Jun Sabtu jam 9:00 malam.

(Visited 103 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...