Sinopsis Drama Tok Adi

Sinopsis Drama Tok Adi. Nantikan Drama Tok Adi lakonan Nasir Bilal Khan yang merupakan kesinambungan dari Drama Tanah Kubur yang popular di saluran Astro Oasis tidak lama dulu.

Drama Tok Adi yang akan bersiaran pada setiap hari Isnin jam 9:00 malam telah diarahkan oleh Rashid Sibir. Antara barisan pelakon lain yang turut menjayakan Drama Tok Adi adalah Izzue Islam, Saharul Ridzwan, Fouziah Gous dan Hamidah Wahad

Sinopsis Drama Tok Adi

Sinopsis Drama Tok Adi

Drama Tok Adi mengisahkan tentang kehidupan Tok Adi selepas pemergian isteri tersayang. Bagaimana penerimaan Tok Adi dan perjalanan hidupnya bersama orang yang tinggal di sekelilingnya.

Tajuk Drama Bersiri : Tok Adi
Jumlah Episod : 10
Tarikh Siaran : 5 Mac 2018
Waktu Siaran : Isnin, 9:00 malam
Pengarah: Rashid Sibir
Terbitan : Opera Klasik Sdn Bhd
Senarai Pelakon : Nasir Bilal Khan, Izzue Islam, Saharul Ridzwan, Fouziah Gous, Hamidah Wahab, Syera Aiyob, Johan As’ari , Dato Rahim Razali, Usop Wilcha, Omar Abdullah, Aida Khalida, Amyza Aznan, Datuk Rahim Razali dan ramai lagi

Untuk mengetahui kesudahan kisah Tok Adi bersama orang sekelilinnya, jangan lupa tonton drama Tok Adi pada setiap hari Isnin jam 9:00 malam bermula 5 Mac 2018 di Astro Oasis 106 dan Maya HD 135.

(Visited 453 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...