Siaran Langsung Pahang vs JDT 1 April 2017

Aksi Siaran Langsung Pahang vs JDT 1 April 2017 untuk saingan suku akhir pertama Piala FA antara perlawanan yang pasti menjadi tumpuan. Perlawanan ini telah dipilih untuk disiarkan secara live di TV9.

Pasukan Pahang selaku tuan rumah akan menerima kunjungan pasukan Johor Darul Ta’zim (JDT) di Stadium Darul Makmur. Sepak mula perlawanan ini dijadualkan pada pukul 9:00 malam.

Siaran Langsung Pahang vs JDT 1 April 2017

Bermain di laman sendiri, pasukan Pahang pasti akan lebih bersemangat untuk mencari gol sebagai bekalan sebelum bertemu pasukan JDT untuk aksi timbal balik di Stadium Larkin pula. Namun pasukan pelawat dijangka akan memberikan saingan yang sengit untuk menyekat kemaraan pasukan tuan rumah.

Siaran Langsung Pahang vs JDT 1 April 2017

Bagi peminat dan penyokong bolasepak tempatan, terutamanya penyokong kedua-dua pasukan yang tidak dapat turun ke Stadium Darul Makmur, anda boleh ikuti aksi secara live perlawanan diantara Pahang vs JDT suku akhir pertama Piala FA 2017 di saluran TV9 yang dibawakan khas oleh Stesen Media Prima Berhad.

Untuk anda yang ingin tonton online pula, layari Live Streaming Pahang vs JDT 1 April 2017 di laman web tonton.com.my. Jika terdapat siaran live di facebook atau laman web yang lain, akan Notainfo kongsikan pautannya sebelum bermula aksi sepak mula.

Keputusan Terkini Pahang vs JDT 1 April 2017 untuk saingan suku akhir 1 Piala FA akan Notainfo kemaskini di Keputusan Penuh Suku Akhir 1 Piala FA 2017.

Pahang vs JDT
(9:00 malam)

kredit gambar: Tok Gajah Forever
(Visited 150 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...