Siaran Langsung JDT vs Magwe FC 7 Mac 2017

Siaran Langsung JDT vs Magwe FC 7 Mac 2017. Aksi Piala AFC antara pasukan JDT vs Magwe FC petang tadi pasti menjadi tumpuan. Bersaing untuk perlawanan kedua kumpulan F di Yangon, Myanmar. Satu lagi wakil Malaysia yang turut bersaing adalah pasukan Felda United vs Hanoi FC. Kedua-dua perlawanan dijadualkan berlangsung petang nanti.

Pasukan Johor Darul Ta’zim (JDT) diharapkan akan mempamerkan rentak perlawanan yang boleh dibanggakan. Misi JDT adalah untuk meraih 3 mata penuh untuk mengukuhkan kedudukan selaku pedahulu kumpulan F.

Siaran Langsung JDT vs Magwe FC 7 Mac 2017

Namun pihak lawan tidak boleh diperlekehkan. Biarpun ini merupakan kejohanan AFC yang pertama yang disertai oleh Magwe FC, mereka tentu akan memberikan saingan dibantu oleh sorakkan dari para penyokong di laman sendiri.

Siaran Langsung JDT vs Magwe FC 7 Mac 2017. 

Memandangkan JDT akan bermain nun jauh di Yangon, penyokong pasukan JDT tetap boleh menyaksikan aksi pasukan kegemaran mereka di kaca tv melalui saluran Astro Fox Sports 3 (818) seawal jam 4:00 petang nanti dengan siaran pra perlawanan. Aksi JDT vs Magwe FC dijadualkan berlangsung pada pukul 4:30 ptang nanti.

Jika terdapat pautan live streaming JDT vs Magwe FC akan Notainfo kongsikan sebelum bermulanya perlawanan ini petang nanti.

LIVE JDT VS MAGWE FC

Keputusan JDT vs Magwe FC 7 Mac 2017

Keputusan Terkini JDT vs Magwe FC 7 Mac 2017 akan Notainfo kemaskini dari semasa ke semasa secara live score di bawah ini . Manakala Keputusan Penuh JDT vs Magwe FC akan dikongsikan sebaik tamat perlawanan nanti.

JDT  vs  Magwe FC 
1                    1    
(Full Time)

 

(Visited 362 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...