Siaran Langsung Felda United vs Hanoi FC 7 Mac 2017

Siaran Langsung Felda United vs Hanoi FC 7 Mac 2017. Aksi Piala AFC hari ini melibatkan pasukan Felda United vs Hanoi FC untuk saingan kedua peringkat kumpulan. Turut bersaing sebagai satu lagi wakil Malaysia adalah pasukan JDT vs Magwe FC.

Pasukan Felda United perlu bangkit malam ini dan merebut peluang bermain di laman sendiri untuk meraih 3 mata penuh. Dalam aksi perlawanan pertama, pasukan Felda United tewas dan menyebabkan mereka berada ditangga terbawah Kumpulan G.

Siaran Langsung Felda United vs Hanoi FC 7 Mac 2017

Pasukan Hanoi FC yang merupakan wakil Vietnam tentu akan memberi saingan memandangkan mereka juga sekadar mengumpul satu mata setelah sekadar seri dalam perlawanan pertama.

Siaran Langsung Felda United vs Hanoi FC 7 Mac 2017

Para penyokong bola sepak tempatan terutamanya penyokong pasukan Felda United sudah tentu tidak sabar untuk melihat pasukan kesayangan mereka beraksi di Stadium Shah Alam pada jam 4:45 petang. Untuk anda yang tidak dapat ke stadium, anda boleh tonton secara live Felda United vs Hanoi FC di saluran Astro Fox Sports bermula dengan aksi pra perlawanan pada pukul 4:00 petang.

Jika ada pautan live streaming Felda United vs Hanoi FC akan Notainfo kongsikan sebelum bermula perlawanan ini petang nanti.

Keputusan Felda United vs Hanoi FC 7 Mac 2017

Keputusan terkini Felda United vs Hanoi FC 7 Mac 2017 akan dikemaskini dari semasa ke semasa secara live score manakala Keputusan penuh Felda United vs Hanoi FC akan dikongsikan selepas tamat perlawanan nanti.

Felda United  vs  Hanoi FC
  1                            1
(Full Time)

(Visited 169 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

1 thought on “Siaran Langsung Felda United vs Hanoi FC 7 Mac 2017

Comments are closed.