Sunday , 24 June 2018
Home » sukan » Keputusan » Keputusan Liga Super Malaysia 4 Mac 2017

Keputusan Liga Super Malaysia 4 Mac 2017

Keputusan Liga Super Malaysia 4 Mac 2017. Perlawanan Liga Super diteruskan lagi malam ini dengan berlangsungnya 5 perlawanan membabitkan kesemua 10 pasukan. Perlawanan antara PKNS FC vs Pulau Pinang akan berlangsung pada pukul 4:45 petang dan baki 4 perlawanan akan bermula pada pukul 9:00 malam.

Satu perlawanan telah berlangsung semalam di antara pasukan JDT vs Pahang, dimana pasukan JDT telah berjaya menewaskan pasukan Pahang dengan 3 gol berbalas 2. Perlawanan yang sengit juga berlangsung semalam, bila kedua-dua pasukan berjuang untuk meraih tiga mata penuh sehinggalah ke wisel penamat.

Keputusan Liga Super Malaysia 4 Mac 2017

Untuk aksi malam ini 4 Mac 2017, satu perlawanan telah dipilih untuk disiarkan secara langsung iaitu perlawanan Felda United vs Sarawak di TV9.

Di bawah ini dikongsikan Jadual Perlawanan Liga Super 4 Mac 2017

4:45 Petang
PKNS FC vs Pulau Pinang

9:00 malam
Kedah vs Melaka United
Selangor vs Perak
Kelantan vs T-Team
Felda United vs Sarawak

Keputusan Liga Super Malaysia 4 Mac 2017

Sudah tentu para penyokong setiap pasukan sudah tidak sabar untuk melihat aksi perlawanan malam ini. Kedudukan carta Liga Super juga tentu akan ada perubahan. Pasukan Kedah mempunyai peluang untuk menguasai carta sekiranya mereka mendapat 3 mata penuh malam ini. Bagi pasukan Felda United dan Pulau Pinang yang menduduki dua tangga terbawah carta Liga Super sudah tentu akan bersaing untuk mendapat tiga mata penuh dan memperbaiki kedudukan.

Keputusan Terkini Liga Super Malaysia 4 Mac 2017 akan Notainfo kemaskini secara live score bermula dengan aksi sepak mula setiap perlawanan. Manakala Keputusan Penuh Liga Super 4 Mac 2017 akan dikongsikan selepas tamat setiap perlawanan. Layari ⇒ CARTA LIGA SUPER MALAYSIA 2017 untuk melihat kedudukan terkini setiap pasukan.

PKNS FC  vs  Pulau Pinang
1                           1       

Kedah  vs  Melaka 
4                     0

Selangor  vs  Perak
   0                    1

Kelantan  vs  T-Team
4                       2

Felda United  vs  Sarawak
   2                              0
(Full Time)

(Visited 308 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...