Thursday , 29 June 2017
Home » advertorial » Dapat Surprise Box Sempena 5th Birthday Lazada

Dapat Surprise Box Sempena 5th Birthday Lazada

Dapat Surprise Box Sempena 5th Birthday Lazada. Yeayy!! Siapa tak gembira terima Surprise Box dari Lazada bersempena dengan 5th Birthday Lazada. Kaki-kaki shopping mesti kenal LAZADA kan, pusat membeli-belah dalam talian yang tersangat popular.

Lazada popular sebab apa? Popular sebab barangan yang ditawarkan di Lazada bukan sahaja dari jenama yang terkenal dan berkualiti tetapi yang bestnya harga yang mereka tawarkan selalunya jauh lebih murah dari harga di pasaran.

Tak percaya? Cuba beli belah kat situ sekali… gerenti selepas itu anda akan shopping lagi dan lagi di laman web Lazada.

Dapat Surprise Box Sempena 5th Birthday Lazada

Lazada Group telah mula beroperasi sejak Mac 2012 dan sempena dengan 5th Birthday Lazada, ada kejutan-kejutan diskaun untuk sesiapa sahaja yang membeli belah menerusi pusat membeli belah dalam talian itu.

Dari barangan elektronik, kecantikan, gajet, produk kesihatan sehinggalah ke makanan, pakaian, kasut dan aksesori…sebut sahaja nak beli apa, hampir kesemuanya ada di Lazada.

Kalau anda nak shopping secara atas talian, layari sahaja laman web ⇒ LAZADA dan taip sahaja barangan yang ingin anda cari…insyaAllah anda akan dapat membeli barang yang diingini pada harga diskaun yang sangat WOW.

Dapat Surprise Box Sempena 5th Birthday Lazada

Semalam, saya dapat Surprise Box Sempena 5th Birthday Lazada. Memang teruja la bila tengok dua kotak besar yang berisi barang-barang best dari laman web Lazada. Antaranya ada produk kecantikan, produk kesihatan, handbag dan macam-macam lagi. Nak tahu lebih lanjut secara detail apa yang ada dalam Surprise Box tu…tunggu artikel seterusnya ya.

Bersempena dengan 5th Birthday Lazada, akan ada Surprise Sale yang sangat mengejutkan dari Lazada bermula dari 22 Mac 2017 sehingga 24 Mac 2017. Jadi untuk anda kaki shopping online, 3 hari sales ini memang wajib kena shopping sebab dengar cerita ada barangan yang sampai 90% diskaun. Wow!! Jangan lupa save the date.

Hah tunggu apa lagi? Cepat klik ⇒ LAZADA SURPRISE untuk mendapat surprise yang istimewa untuk diri anda pula.

(Visited 95 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *