Cara Dapat Diskaun Dari Lazada Memang Jimat Shopping Online

Cara Dapat Diskaun Dari Lazada Memang Jimat Shopping Online. Anda kaki shopping online? Anda mesti suka kalau dapat diskaun kan. Nak tahu cara dapat diskaun dari Lazada? Memang boleh jimat duit tau.

Lazada, pusat membeli belah dalam talian yang menjual pelbagai jenis barangan. Semuanya berkualiti dan dijual pada harga yang jauh lebih murah. Apa yang best adalah, Lazada sentiasa menawarkan diskaun-diskaun yang menarik. Dan ‘sales’ di Lazada memang gila-gila.

Cara Dapat Diskau Dari Lazada Memang Jimat Shopping Online

Kebetulan bermula hari 22 Mac 2017 sehingga 24 Mac 2017 ada sales dan diskaun yang tidak masuk akal di Lazada. Bukan hanya 50% atau 75% seperti kebiasaan tetapi ada yang sampai 90%. Hah waktu macam ni la yang paling menjimatkan kalau anda nak shopping. Jangan terkejut kalau nampak barangan berkualiti dijual hanya pada harga RM1.

Cara Dapat Diskaun Dari Lazada Memang Jimat Shopping Online

Beg Tangan

Untuk peminat beg tangan, Carlo Rino kini sedang menawarkan diskaun lebih 50% keatas pelbagai rekabentuk beg tangan. Ada yang sampai 70% diskaun. Contohnya macam beg tangan jenama Carlo Rino Leather yang di atas ini. Cantik kan. Klik ⇒ CARLO RINO LEATHER untuk mendapat diskaun.

Produk Kecantikan Di Lazada

Barangan Penjagaan Diri

Kalau anda ingin membeli barangan penjagaan diri, Wipro Unza Malaysia sedang menawarkan diskaun 50% untuk pelbagai jenama keluaran mereka antaranya dari jenama Safi, Eversoft, Dashing, Carrie Junior dan Enchanteur. Klik ⇒ Wipro Unza untuk mendapat barangan penjagaan diri yang berkualiti pada separuh harga pasaran. Barangan makeup dari Maybelline, Loreal dan NYC juga ditawarkan pada harga diskaun lebih 50%. Jangan lupa klik pautan ini ⇒ Loreal Malaysia untuk mendapatkan koleksi makeup terkini anda.

Cara Jimat Beli Barang Online

Nestle Malaysia

Yang merancang membeli barangan keluaran Nestle Malaysia, apa kata anda beli sahaja di Lazada pada harga diskaun. Malah ada voucher istimewa untuk anda, menggunakan code NESTLE35. Klik ⇒ Nestle Malaysia dan anda boleh membeli Milo, Nescafe, Maggi, Omega Plus, Nankid Optipro semuanya pada harga diskaun. Dan jangan lupa masukkan code untuk lebih tawaran diskaun.

Dan banyak lagi barangan yang boleh anda beli di Lazada pada harga diskaun antaranya dari jenama Levi’s, Kinohimitsu, Nichii dan banyak lagi.

Tapi anda kenalah cepat-cepat layari laman web Lazada. Biasalah waktu sales, barang memang cepat habis dijual. Nanti kalau dah out of stock, anda juga yang kecewa. Tadi pun saya dah kecewa, sebab terlewat beli digital scale yang ditawarkan pada 99% diskaun…harga hanya RM1. Memang sold out la jadinya.

Happy Shopping

(Visited 156 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...