Wednesday , 29 March 2017
Home » advertorial » Istimewa Box Of Joy Dari Lazada Jom Shopping

Istimewa Box Of Joy Dari Lazada Jom Shopping

Istimewa Box Of Joy Dari Lazada Jom Shopping. Sebut sahaja Lazada, pasti anda semua sudah terbayang-bayangkan sebuah laman web yang menjual pelbagai jenis produk dan barangan dari beribu-ribu jenama terkenal. Betul tak?

Istimewa Box Of Joy Dari Lazada Jom Shopping

Apa yang bestnya membeli belah di Lazada?

Untuk kaki shopping online, anda pasti sudah mempunyai jawapan pada persoalan itu. Tapi buat anda yang belum pernah melayari laman web Lazada…di bawah ini ada beberapa keistimewaan yang mungkin selama ini anda terlepas pandang.

  1. Di Lazada, anda boleh beli pelbagai jenis barangan antaranya perkakasan rumah, gajet, barangan kecantikan, barangan bayi, barangan elektrik, pakaian, kasut dan macam-macam lagi.
  2. Membeli belah mengikut keselesaan anda. Tak perlu nak hadap trafik di jalanraya. Tiada lagi masalah lenguh kaki akibat berjalan dari satu kedai ke satu kedai untuk mendapatkan barangan yang berbeza. Dan tiada masalah lenguh tangan untuk mengangkat barang kerana Lazada menyediakan perkhidmatan penghantaran ke rumah anda.
  3. Dan yang paling best, laman web Lazada menyediakan pelbagai jenis ‘Sales’ atau jualan pada harga promosi yang sangat menjimatkan duit poket anda.

Online Revolution Lazada

Online Revolution 11.11 —> 12.12

Tarikh 11.11.2016 sehingga 12.12.2016 adalah waktu yang paling berganda-ganda best untuk shopping di Lazada.

KENAPA??

Dalam tempoh waktu ini Lazada akan berkerjasama dengan jenama-jenama terkenal untuk menawarkan pelbagai jenis barangan pada harga promosi. Harga yang sangat murah dan berbaloi untuk semua kaki shopping. Yang bukan kaki shopping pun, waktu tengah promosi sebegini lah yang paling sesuai untuk membeli belah.

Selain disediakan tawaran diskaun sehingga 95%, ada juga kupon-kupon voucher yang disediakan khas untuk pembeli istimewa seperti anda.

Contohnya macam kupon istimewa yang kat bawah ini. Khas untuk pelanggan baru, anda boleh mendapatkan diskaun tambahan 20% pada barangan yang anda beli. Untuk maklumat lanjut klik pada banner kupon dibawah ini. Dan jangan lupa masukkan kod istimewa yang tertera pada banner tersebut semasa anda membuat pembelian di Lazada.

Ohh ya, lupa pula nak tunjuk barangan yang ada dalam Lazada Box Of Joy. Tadaaa

Beli Belah Di Lazada

 

Ha banyak kan…dari jenama-jenama popular pulak tu, antaranya Nestle, Milo, Lactokid, Loreal, SanDisk, Tefal dan banyak lagilah. Untuk review barangan-barangan ini dan untuk lebih ‘rahsia’untuk mendapatkan harga best giler dari Lazada..tunggu artikel yang seterusnya ya.

Sambil tunggu tu, bolehlah terjah laman web LazadaJangan lepaskan peluang untuk mendapatkan lebih banyak barangan pada harga diskaun.

Psttt: Jangan lupa tentang kupon voucher tu. Rugi tau kalau tak guna. Lebih anda beli, lagi banyak anda jimat. Kalau nak guna klik je kat banner voucher itu ye. Istimewa untuk pembaca notainfo.com

 

(Visited 164 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *