Monday , 18 June 2018
Home » Sharing » 13 Trik Kecantikan Yang Terbukti Tidak Berkesan Untuk Menghilangkan Parut

13 Trik Kecantikan Yang Terbukti Tidak Berkesan Untuk Menghilangkan Parut

13 Trik Kecantikan Yang Terbukti Tidak Berkesan Untuk Menghilangkan Parut. Anda ada parut jerawat di wajah? Rasanya hampir setiap antara kita pasti ada kesan parut jerawat, yang saiz sekecil-kecil kuman sehingga ke saiz sebesar alam (parut jerawat yang memang tak dapat disembunyikan atau dihilangkan)

Tak kiralah apa saiz parut jerawat sekalipun, sedikit sebanyak pasti ia membuatkan hati kaum wanita rasa resah gelisah setiap kali membelek muka di cermin.

Nak menghilangkan jerawat yang berkampung di wajah tidaklah mudah, apatah lagi kalau nak hilangkan parut yang ditinggalkannya, makan berbulan atau bertahun. Ada juga yang terus tak dapat hilangkan, dah jadi parut kekal.

13 Trik Kecantikan Yang Terbukti Tidak Berkesan Untuk Menghilangkan Parut

Kalau kita godek laman Google, pasti ada pelbagai tips dan petua untuk hilangkan parut jerawat. Puteri pun pernah kongsikan artikel tentang cara nak hilangkan parut jerawat di wajah. Namun tak semua tips yang ada ditemui di Google betul-betul mujarab untuk setiap individu untuk menghilangkan parut jerawat. Tips yang berkesan menghilangkan parut jerawat di muka A belum tentu berkesan untuk melenyapkan parut di muka B.

Ada satu artikel yang berkongsi 13 trik menghilangkan parut jerawat yang terbukti tidak berkesan langsung. Atau mungkin trik-trik ini dapat hilangkan jerawat untuk seminit dua, tapi lepas tu parut jerawat pasti akan muncul semula. Sejujurnya 13 trik ini bukan menghilangkan parut jerawat tetapi sekadar menutupinya sahaja untuk seketika.

Untuk anda yang memiliki parut jerawat, pasti pernah mencuba trik-trik yang tersenarai tu. Kalau tak kesemua 13 trik, pasti salah satu darinya pernah anda lakukan. Yang mana satu? Opps sebelum tu tengok dulu senarai 13 Trik Yang Terbukti Tidak Berkesan Untuk Menghilangkan Parut Jerawat

Trik yang mana satu anda pernah cuba atau memang selalu buat?

(Visited 1,419 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

One comment

  1. salam..
    wahh kne usha tgok ni…huuu
    nk tau juga cra ilgkan jerwat ..^o^