9 Perkara Yang Buat Kita Bersyukur Bila Tiba Musim Perayaan

9 Perkara Yang Buat Kita Bersyukur Bila Tiba Musim Perayaan. Dah seminggu kita berpuasa, ramai yang dah mula masuk dapur buat kuih raya, tidak kurang juga yang sibuk beli baju raya. Setiap kali tibanya musim perayaan, masing-masing akan sibuk buat itu dan ini. Ada juga yang mula gelisah sebab duit poket dah semakin berkurangan sebab terlebih belanja. Ada ke?

9 Perkara Yang Buat Kita Bersyukur Bila Tiba Musim Perayaan

Dalam pada kita sibuk membuat kuih, menghias rumah dan membeli barang keperluan untuk menyambut raya, jangan pula kita lupa untuk bersyukur.

Musim perayaan mengajar kita erti sebuah kesyukuran. Bila tibanya musim perayaan, kita dapat berkumpul ramai-ramai bersama keluarga dan sahabat handai untuk mengeratkan silaturahim. Peluang itu juga boleh kita gunakan untuk merehatkan minda pergi bercuti bersama keluarga.

Selain itu ada 9 perkara lain yang akan membuatkan kita rasa sangat bersyukur bila tibanya musim perayaan. Anda nak tahu apa 9 perkara itu?  Ini dia 9 perkara yang dimaksudkan. Anda pasti bersetuju dengan no 3 dan no 4. dan anda pasti akan menyukai no 8 dan no 9.

(Visited 257 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

1 thought on “9 Perkara Yang Buat Kita Bersyukur Bila Tiba Musim Perayaan

  1. salam cik puteri… =)

    hehe..yup..paling suke no 3..
    selalu lau p klang-banting 45 min..mse time rye t myb dlm 30min da smpai kot lol..atau kurang..haha amboi mlampau…tau2 je nti dpt surt saman sbb lju sgt..almaklumlah, xde kereta… ^o^

Comments are closed.