Sunday , 24 June 2018
Home » Blog » Kumpulkan Semua Menjadi Satu

Kumpulkan Semua Menjadi Satu

Login ke akaun Nuffnang tadi untuk melihat jika ada CPUV baru yang sedang on going, sementara ada masa terluang untuk mengupdate ni, bolehlah buat artikel penghargaan. Tetapi nampaknya bulan Disember 2014 ni, sekali lagi Nuffnang dan para pengiklan bermurah hati untuk memberi CPUV.

Tiada kesempatan untuk buat satu persatu, lagipun bila kurang masa menghadap blog, sukar untuk melihat banner-banner CPUV tersebut. Jadi kalau nak cerita panjang lebar tentang satu persatu CPUV tu pun memang tak dapat.

Cara yang paling sesuai, puteri gabungkan semua sekali dalam artikel ini, CPUV bertarikh 1 Disember sehingga 12 Disember 2014 seperti kat bawah ini. Terima kasih Nuffnang dan terima kasih semua pengiklan yang tersenarai.

CPUV NUFFNANG

Jika diawal tahun puteri dapat juga kira satu persatu CPUV yang diperolehi, sekarang ni puteri dah ‘lost count’. Jadi tak pasti semua ni CPUV yang ke berapa. Tak apalah janji ada CPUV, semua ini rezeki dan sebagai pendapatan sampingan dari blog. Sebelum hujung tahun nanti, bolehlah cashout sekali lagi sebelum permulaan tahun baru 2015.

Untuk korang yang pasang banner Nuffnang pun mesti banyak dapat CPUV kan. Untuk yang tak dapat tu, rajin-rajinkan la diri tu hantar tiket ke akaun Nuffnang dan tanya kenapa, secara tak langsung jawapan yang mereka beri nanti dapat juga dijadikan feedback untuk memperbaiki blog.

Happy Blogging and Happy Earning 🙂

 

(Visited 92 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

30 comments

  1. wah banyak tu..tahniah semoga masyuk la kesemuanya tu

  2. fyna banyak on going tapi sekarang lepas tukar theme ari tue, jadi non-glittery plak. majuk ngn nuff.

  3. haa…tak siap lagi ker uh…..lama nunggu ni ekeke..selamat pagi pyteri 😉

  4. tak apa buat mana mampu jangan pening kepala ya 😉

  5. Alhamdulillah..meriah gitu…he..he

  6. hi puteri 🙂

    syukur rezeki berblog..byk tu..sampai berbelas2. ini akan menambah semangat kpd blogger kn 🙂

  7. byk sgt kan sis tak terkejar nak buat entri.. alhamdulillah, rezeki. hehe

    tahniah kakak cantik. 😀

  8. Rupanya boleh bertanya pada nuffnang ya?

  9. as’salam cik puteri =)

    syiok..yaya xreti sgt guna nuff ni..
    jrng update..huuu

  10. Alhamdulillah…tahniah Puteri Kasih

  11. Tak faham CPUV ni…ada letak kat blog tapi tak pernah check pun..

  12. wah banyaknya masyuk.. huhuh

  13. Alhamdulillah…murah rezki u