Friday , 22 June 2018
Home » Blog » Terima Kasih Penyeri Blog Oktober 2014

Terima Kasih Penyeri Blog Oktober 2014

Haih terlewat lagi nampaknya. Dah nak masuk 4 haribulan, baru tergedik nak buat entri penghargaan untuk penyeri blog notainfo.com di sepanjang bulan Oktober 2014.

Bulan lepas dapat buat 14 artikel je, satu artikel lebih berbanding bulan September. Tapi ada beberapa artikel dapat masuk first page di tempat pertama, jadi dapat maintain trafik.

Puteri nak ucapkan jutaan terima kasih kepada setiap satu dari korang yang sudi singgah, baca dan komen kat artikel-artikel kat sini. Puteri minta maaf kalau ada kalanya puteri terlewat membalas jejak ke blog korang, sebab fokus lebih kepada INI.

Di bawah ni ada senarai 10 pengomen paling tegarΒ untuk bulan Oktober 2014. Dan sebagai tanda penghargaan kepada mereka bersepuluh, link blog mereka akan puteri letakkan di sidebar blog notainfo.com selama sebulan.

Pengomen tegar

AISYA AHD
SURI
RAUDZAH
CIK YAYA
MYLIFERIA
AYIE
AZIE NAMICO
PUTERIJAMU
AHMADYANI
BUTIK GEBU GEBU

Terima kasih kepada semua, harap korang terus beri sokongan pada penulisan puteri di blog ini dan juga karya puteri di SINI. Jangan lupa terjah ke blog mereka yang tersenarai atas ni.

(Visited 89 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

44 comments

  1. hi puteri πŸ™‚

    tak sangka ayie kembali masuk dlm carta pengomen tegar notainfo.com…hehe

    sama-sama kasih ye πŸ™‚

  2. Terima kasih Puteri. Myliferia pun masuk list. Suke suke sukeee!!! heeeee

  3. Thanks Puteri…Tahniah untuk kawan-kawan yang lain juga..

  4. promoted content untuk Puteri..

  5. Tahniah untuk senarai penyeri blog Puteri πŸ™‚

  6. sesama cik puteri… =)

    no prob..^,^ akn selalu dtg melawat

  7. saya tidak konsisten blogwalking..jadi sukar nak masuk rangking!

  8. syukurlah apa ia masih up blog untuk kami di sini.heee…mana…mana novel tu kekeke…

  9. insyallah mana boleh kami jejak kembali kalau tak ada aral melintang heee…tapi kali ini suri masih ok lagi. donut dh out of stock !

  10. Alhamdulillah..muah..syg puteri..hahaha macam anugerah ape pulak =p

  11. kemas template blog ni..suka tengok..good job

  12. ada penghargaan untuk pengomen terbanyak sepanjang bulan ea. hihi.. seronok bw, dapat berkenalan dengan lebih ramai orang πŸ™‚

  13. Nak juga masuk list..hihi..kena jadi pengkomen tegar lah pasni…

  14. terima kasih kembali kakak cantik. hehe

  15. menci laaa macam ni..tak ada pun nama kiter…uhhhh..tahniah buat semua penyeri ni..hehe

  16. yahooo!! nama saya ada dekat situ yes!!

  17. alhamdulilah semua atas kehendaknya dapat saya ke sini

  18. semoga apa yang ptri kerjakan novel akan dapat siapkan dengan jayanya

  19. Oh nama den digugurkan pula… Takpelah ada masalah teknikal sket tempohari

  20. tahniah pada semuannya. fyna baru nak ada mood balik dengan blog. ^_^

  21. Tahniah kepada semua yang tersenarai