Bola Dan Blog, Harimau Malaya Dan Puterikasih

Sebelum bermulanya bulan terakhir untuk tahun 2014, elok rasanya puteri buat penutup untuk bulan November terlebih dahulu. Sebelum tu nak ucap tahniah kepada pasukan Harimau Malaya yang berjaya mengalahkan pasukan Singapura malam tadi.

Separuh masa pertama tu agak membosankan sikit, banyak pass sesama sendiri je tapi tak berjaya buat ‘finishing touch’. Tetapi di minit-minit terakhir tu barulah rasa berdebar-debar je tengok game. Ingatkan sepakan penalti tu gol kemenangan rupanya ada lagi satu gol selepas itu. Tetapi masa Indra jaringkan gol ketiga, tercari juga mana hilangnya penjaga gol pasukan lawan. Lepas tu baru perasan, keeper dah naik atas untuk membantu. Confirm sangat lepas sepakan percuma tu wisel penamat akan dibunyikan agaknya.

Harap lepas ni Harimau Malaya akan terus beraksi dengan cemerlang bila berdepan Vietnam dalam separuh akhir Piala AFF Suzuki pada 7 Disember nanti. Yang penting perlu bekerjasama secara pasukan dan bukan bermain secara individu.

Blog

 

Ok cukup tentang bola, berbalik kepada blog notainfo.com…hanya 9 entri untuk bulan November, termasuk entri ini. Bulan Disember kena kembali fokus pada blog, nak tak nak kena juga cari masa untuk buat entri. Dulu boleh je buat lebih seratus entri sebulan. Sekarang ni nak buat satu artikel sehari pun terkial-kial. Mungkin sebab bila ada masa terluang, fokus lebih kepada INI. Dah baca?

Ok sekarang nak balas jejak dulu. Kepada semua yang dah komen, terima kasih bebanyak. Sekejap lagi puteri terjah kembali ke blog korang.

Selamat Tinggal November dan Selamat Datang Disember.

(Visited 95 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

36 thoughts on “Bola Dan Blog, Harimau Malaya Dan Puterikasih

  1. as’salam cik puteri =)

    yaya xtgok pun bole..jgn kate bola tv pon jrng tgok..sibuk sikit 2-3hari ni..
    nak o9 pun jgn kate la..entri pun xde nak update..huhu
    berapa je entri yaya bulan nov lepas.. dis ni xtau dpt update berapa je

  2. hehehe….tahniah untuk harimau malaya..
    harap lepas ni lebih maju lagi…ahaks
    azie pun dah lama x update blog puteri.
    Nak abis tahun dah nie busy siikit..ahaks

  3. Sama la kte puteri….jenuh nk update blog hihi byk cerita nk dikongsi tp masa nk mengarang tu yg rs cm kurang. Cemana pn nk kne lbih konsisten bulan Disember ni

Comments are closed.