Wednesday , 23 August 2017
Home » Giveaway » 3rd Anniversary Giveaway By ChipmunkandBarney

3rd Anniversary Giveaway By ChipmunkandBarney

Alhamdulillah. Pejam celik, pejam celik. Tanggal 8 April 2014 maka genaplah tiga tahun. Bersempena birthday blog yang ke tiga tahun ini, I dengan sukacitanya menjemput anda dan anda untuk memeriahkan lagi giveaway ini.
Syarat-syaratnya adalah seperti berikut :
1.    Follow SINI, Like SINI dan Add To Google+ SINI.
2.  Buat satu entri yang bertajuk 3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney.
3.   Copy code yang disediakan dan paste di ruangan HTML.
4.  Tinggalkan URL Penyertaan di ruangan anda di ruangan komen. 
Untuk hadiah-hadiah yang ditawarkan, uolls boleh lihat di SINI. Dan InsyaAllah, hadiah-hadiah tersebut mungkin akan bertambah.
Tarikh Tutup : 11 May 2014 (11.59 malam)
(Visited 120 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

32 comments

  1. mcm kenal jer…he3…dah lama x join giveaway….
    puteri nak tanya?! kenapa kita nama kan giveaway ya…nape x lain…ha3…tetiba

  2. Semoga berjaya PK. Cantik juga giveaway macam ini.

  3. salam jumaat cik puteri =)

    yaya pon ade join juga..heee =D
    gud luck

  4. Good Luck Puteri…Isi dua tabung untuk puteri..

  5. selamat bersegmen kak, all the best

  6. terima kasih sis! hehe..

    all the best and good luck yeeee. 😀

  7. Bila tengok-tengok best juga main giveaway ni.

  8. Good luck, all the best!

  9. ada masa nanti boleh cubalah..

  10. Assalammualaikum…puteri,

    selamat bersegmen k.. moga berjaya dalam segmen..

    mselim3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *