Wednesday , 13 December 2017
Home » Giveaway » IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014

Hari ni puteri nak merajinkan diri untuk join satu Giveaway yang diberi nama IntaNBerlian Mega Giveaway 2014.

banner GA

Syaratnya pun teramatlah mudah. Antaranya:
1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajukΒ “IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014”
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry

Siap. Publish dan tinggalkan link penyertaan di SINI.

Tarikh Tutup: 16 Februari 2014.

 

(Visited 60 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

42 comments

  1. ya..menarik juga untuk disertai..

  2. All d best Puteri Kasih..

  3. Thanks join..

    Good luck πŸ™‚

  4. Wah selamat berjaya puteri

  5. hi puteri πŸ™‚

    kalau menang dpt jubah antara hadiahnya..boleh la puteri pakai nanti..mesti cun..
    skrg mmg tren org perempuan pakai jubah kan πŸ˜€

  6. gud luck cik puteri.. ^_^

  7. menarik ni…

  8. All the best… Chayok! Chayok! πŸ˜€

  9. semoga berjaya puteri.. dapat menabung burung biru je semuanya..

  10. Rasa nak sertai jugalah. Menarik ni. Terima kasih puteri.

  11. Goodluck ;D

  12. Wah berlian lagi puteri…Good luck ya…meraih tu kalau menang!!!

  13. Trippe blue birds for you!!!

  14. Banyak contest online semenjak dua menjak ini…

  15. good luck ya πŸ™‚

  16. Macam best je kalau nak join ni, huhu. Akan difikirkan πŸ™‚

  17. wow…hadiahnya menarik puteri
    good luck puteri…puteri memang rajin eh