Wednesday , 26 April 2017
Home » Giveaway » Handphone Giveaway By Syuhada1981.com

Handphone Giveaway By Syuhada1981.com

Siang tadi buat entri tentang komisen panduan berhenti merokok, sekarang ni pula nak buat entri Handphone Giveaway By Syuhada1981.com

banner giveaway

Tahun lepas puteri kurang aktif dalam menyertai mana-mana segmen atau giveway. Untuk tahun 2014 ni nak cuba aktifkan diri memeriahkan segmen atau giveaway yang dianjurkan oleh rakan-rakan blogger sebagai tanda sokongan

Ok berbalik kepada tajuk Handphone Giveaway By Syuhada1981.com, syarat GA telah puteri penuhi. Jadi dah selesai tugas puteri. Kalau korang nak turut sama memeriahkan segmen ini, sila klik banner di atas.

hadiah comel dan lumayan tau..rugi kalau korang tak join

 

(Visited 63 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

39 comments

  1. terima kasih sudi join.
    best of luck ye puteri. (^_^)

  2. Assalammualaikum…puterikasih,

    moga sukses bersegmen dan berjaya dalam segmen k..

    mselim3

    pls: support kekawan… mselim3 x larat nak join insaallah kalau sempat mselim3 join..

  3. wow ! puteri…awal tahun bersegmen ehhh…
    good luck…

  4. Good Luck Puteri. Menyertai segmen atau giveaway yang dianjurkan oleh rakan-rakan blogger tidk sekadar tanda sokongan tapi lebih dari itu utk mengeratkan ukhwah sesama blogger

  5. semoga berjaya ya puteri 😉

  6. rhb untuk hari ini duakali hik.hik.hik…

  7. bagus ikut give away begini…boleh dapat backlink yang kencang juga

  8. good luck puteri 🙂
    CF isi tabung puteri jugak ^ ^

  9. Kawee pun nak join lah..Mana tahu menang. Si kenit kat rumah tu asyik ambik hp bapak dia jer. Susah ooo..

  10. god luck for us ^^

    akk puteri guna komen apa ni ea ?

  11. Double download for puteri!!!

  12. semoga puteri berjaya mendapat handphone itu.. 😀

  13. haii 🙂 .BW dari GA yang sama .ada lagi GA yang menarik dan awesome .jom terjah sini -> http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2014/02/senarai-giveaway-awesome-awal-tahun-2014.html .btw, goodluck !

  14. semoga berjaya cik puteri.. =)

  1. Pingback: Senarai Peserta Handphone Giveaway by Syuhada1981.com - My Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *