Wednesday , 18 October 2017
Home » Giveaway » Pencarian Sponsor 1st Giveaway By Pingje.Org

Pencarian Sponsor 1st Giveaway By Pingje.Org

Pingje.org laman perkongsian artikel blogger Malaysia sedang mengadakan pencarian sponsor untuk 1st Giveaway mereka bersempena dengan setahun penubuhan laman web tersebut.

Kepada mereka yang ingin mengumpul follower blog atau fanpage, inilah peluang korang, jadi penaja hadiah untuk giveaway yang dianjurkan oleh Pingje.org dan dalam masa yang sama korang dapat promosikan blog atau fanpage korang kepada lebih ramai pembaca diluar sana.

Tarik tutup untuk menjadi sponsor adalah pada 28 Disember, memandangkan giveaway ni bakal dimulakan pada 31 Disember nanti. Tapi tadi ketika bersembang dengan admin Pingje, dia ada mengatakan bahawa tarikh untuk menjadi sponsor bakal ditutup dalam sehari dua lagi memandangkan dah semakin ramai yang telah bersetuju untuk sponsor hadiah.

Jadi kalau korang berminat, cepat cepatlah hubungi admin pingje di admin@pingje.org ataupun di FB admin di SINI

Untuk maklumat lanjut…boleh terjah ke entri Pencarian Sponsor 1st Giveaway By Pingje.OrgΒ atau klik banner kat atas tu.

(Visited 66 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

22 comments

  1. Berapa ringgit syarat yang ditetapkan untuk menjadi sponsor?

  2. ala baru igt nk jd sponser juga tp apapun kalau ada lg blogger nk cari sponsor bg tau eh. tq

  3. Rasa mcm nk jadi salah seorang sponsor la. Haha.. peluang utk tambah follower ni.

  4. wow!!.. nak jd sponsor tp xde bajet..haha.. nanti kompom nak join ni.. dengar2 hadiah gempak2.. πŸ™‚

  5. aiza tak pernah lagi jadi sponsor segmen..

  6. ada juga dapat email pasal sponsor ni. tp diri sendiri pun nak buat GA juga insyaAllah dalam masa terdekat ni.. hehe

  7. Dapat juga emel ni, so puteri sponsor juga ke

  8. ermmm…menarik ! puteri bila lagi…ahaks

  9. Salam πŸ™‚ Saya nak sponsor tapi saya tak boleh add awak πŸ™‚ Serious, saya nak sponsor. Add saya boleh? Di facebook, ni akaun facebook saya : https://www.facebook.com/AzahRahaman

  10. win win situation…sama-sama dapat untuk kalau siapa yang menyertainya..

  11. Nak masuk jadi peserta sahaja, nak sponser pun income melalui blogpun tarak masuk. Kalau ada rezeki tanpa diundang nak juga sponser dan juga jadi peserta.

  12. nampak dah cik puteri pun ade jga dlm senarai sponsor tu =)
    yaya xtau la nk sponsor pe..huuu

  13. Assalamualaikum…. Dah sertai GA ini.

  14. Nanti, kalau ada buat segmen, miss nak jadi sponsor boleh ?:3
    Barang blog je, Header,cbox dan simple template

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *