Friday , 15 December 2017
Home » contest » Contest SEO Eridy

Contest SEO Eridy

Agak lama tak menyertai Contest SEO. Kali ini nak sertai Contest SEO Eridy sebagai penutup tirai untuk 2013. Tahun ni puteri tak aktif sangat untuk libatkan diri dalam mana-mana contest SEO, ataupun segmen mahupun Giveaway.

Dua tiga hari ni bila puteri balas kunjungan rakan-rakan blogger, ternampak ramai juga yang buat entri bertajuk Contest SEO Eridy. Bila wujudnya perasaan ingin tahu, puteri pun berkunjung la ke blog Eridy.com, rupanya dah ramai dah yang telah menghantarkan penyertaan.

contest SEO

Tetiba jari jemari ini rajin pula nak menaip satu artikel penyertaan. Nak tahu kenapa?

Sebab syarat untuk menyertai Contest SEO Eridy ni mudah. Buat entri mengikut kreativiti sendiri. Jadi nak taip macam mana pun, ikut suka hati. Hadiah pula agak lumayan. Siapa yang tak nak. Betul tidak?

Tapi tak nak lah pasang angan-angan tinggi untuk menang Contest SEO ni, sebab dah lama tak join contest-contest yang berkaitan dengan SEO. Tak tahu dah power SEO blog notainfo.com ni macam mana? Jangan kata tempat pertama, tak tau boleh masuk laman pertama google atau tidak. Tunggu dan lihat sahajalah nanti.

Kepada yang dah menyertai Contest SEO Eridy, semoga berjaya dan kepada yang belum. Jomlah kita meriahkan lagi contest ni.

p/s hujan masih berterus..mudah-mudahan tak banjir

(Visited 42 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

47 comments

  1. join juga ye..semoga berjaya. 🙂

  2. tu dia..dah join lagi sorang. makin meriah benda ni. haha..

  3. good luck puteri, seronok tgk ramai join contest ni

  4. good luck puteri…. nanti menang jangan lupa belanja saya. heee

  5. haa contest SEO…semoga berjaya

  6. semoga berjaya puteri.. ramai yang join segmen ini.. hadiahnya pun lumayan..

  7. Good luck puteri..perasan Blog puteri di laman ketiga tadi…

  8. semoga berjaya puteri..setakat ini mereka yang hebat masih kekal berada pada halaman utama!

  9. salam cik puteri..
    masuk ke? smoga bjaya…
    juga pada blogger lain yg turut serta..

    *yaya xreti menda2 ni..huu*

  10. insya Allah…puteri klu ada rezeki mana tau menang dan dpt hadiah yg disediakn… 🙂

  11. hi puteri…
    blog puteri power lah…siapa kata tak tu
    meh sini ! azie belasah dia…kekeke
    semoga berjaya puteri…

  12. Mesti hebat puteri dalam bab seo ni…

  13. semoga berjaya…kejayaan ditempa dengan langkah pertama

  14. Semoga berjaya…saya juga turut serta memeriahkan contest.

  15. Tak tahan tengok semua orang dah join contest ini. Dalam keadaan merangkak saya gagahkan diri nak join juga Contest ini… 😉

  16. All the best kakak cantik.

  17. Salam…..Melihat ramai yang dah join, teringin pulak nak turut sama berjuang di atas contest SEO yang menarik ramai pengemar SEO untuk menguji tahap kemesraan SEO blog mereka. Semoga ada sinar kemenangan di pihak anda. Semoga berjaya. Sekian, terima kasih.

  18. lambat la asanya nak join ni puteri.hehe. tapi asa nak ikut pun ada gak ni.hehe

  19. salam perkenalan.. amal pun join… btw, good luck ye sis 🙂

  20. Semakin ramai yang join untuk memeriahkan contest ini
    Semoga berjaya!

  21. Selamat berjaya untuk puteri 🙂

  22. good luck puteri..liniey pon join 🙂

  23. Selamat maju jaya. Bawa balik hadiah yea..

  1. Pingback: Kisah Tentang Bobo | Puteri Kasih

  2. Pingback: Keputusan Rasmi Contest SEO Eridy | Kaki Blog [dot] my