Contest SEO Eridy

Agak lama tak menyertai Contest SEO. Kali ini nak sertai Contest SEO Eridy sebagai penutup tirai untuk 2013. Tahun ni puteri tak aktif sangat untuk libatkan diri dalam mana-mana contest SEO, ataupun segmen mahupun Giveaway.

Dua tiga hari ni bila puteri balas kunjungan rakan-rakan blogger, ternampak ramai juga yang buat entri bertajuk Contest SEO Eridy. Bila wujudnya perasaan ingin tahu, puteri pun berkunjung la ke blog Eridy.com, rupanya dah ramai dah yang telah menghantarkan penyertaan.

contest SEO

Tetiba jari jemari ini rajin pula nak menaip satu artikel penyertaan. Nak tahu kenapa?

Sebab syarat untuk menyertai Contest SEO Eridy ni mudah. Buat entri mengikut kreativiti sendiri. Jadi nak taip macam mana pun, ikut suka hati. Hadiah pula agak lumayan. Siapa yang tak nak. Betul tidak?

Tapi tak nak lah pasang angan-angan tinggi untuk menang Contest SEO ni, sebab dah lama tak join contest-contest yang berkaitan dengan SEO. Tak tahu dah power SEO blog notainfo.com ni macam mana? Jangan kata tempat pertama, tak tau boleh masuk laman pertama google atau tidak. Tunggu dan lihat sahajalah nanti.

Kepada yang dah menyertai Contest SEO Eridy, semoga berjaya dan kepada yang belum. Jomlah kita meriahkan lagi contest ni.

p/s hujan masih berterus..mudah-mudahan tak banjir

(Visited 46 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

47 thoughts on “Contest SEO Eridy

  1. hi puteri…
    blog puteri power lah…siapa kata tak tu
    meh sini ! azie belasah dia…kekeke
    semoga berjaya puteri…

  2. Salam…..Melihat ramai yang dah join, teringin pulak nak turut sama berjuang di atas contest SEO yang menarik ramai pengemar SEO untuk menguji tahap kemesraan SEO blog mereka. Semoga ada sinar kemenangan di pihak anda. Semoga berjaya. Sekian, terima kasih.

  3. Pingback: Keputusan Rasmi Contest SEO Eridy | Kaki Blog [dot] my

Comments are closed.