Sunday , 19 November 2017
Home » Blog » Bloglist notainfo.com 2014

Bloglist notainfo.com 2014

*STICKY POST* Untuk Entri Terbaru sila scroll ke bawah.

Bersempena dengan menjelangnya tahun 2014, puteri nak buat satu bloglist baru. Tujuannya untuk memudahkan puteri berblogwalking dan juga untuk berkenalan dengan lebih ramai lagi rakan blogger yang lain.

banner bloglist

Agaknya ada tak yang berminat untuk memeriahkan bloglist di notainfo.com? Kalau ada, sila ikuti beberapa syarat mudah seperti dibawah ini.

1) Buat entri bertajuk ‘Bloglist notainfo.com 2014 dan linkkan ke entri ini.
2) Selitkan banner simple yang kat atas tu.
3) Lengkapkan ayat ini “Saya ingin tersenarai dalam bloglist notainfo.com 2014 kerana ……………..” (tidak kurang dari 10 patah perkataan

Siap. Tinggalkan link entri diruangan komen.

Tarikh Tutup: 7 Januari 2014

p/s Link blog akan disenaraikan mengikut urutan komen dibawah nanti.

 

(Visited 227 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

110 comments

  1. Welcome back Puteri…nanti kita join k!!!

  2. Assalamualaikum dan selamat tahun baru ^_^

    Sorry ye sebab tak bagi pun email pasal step-step buat event charity tu, kalau puteri nak am boleh bagitau sekarang sebab ada masa terluang ni.

  3. aiza nak join juga nanti.. πŸ˜€

  4. Menarik… Semoga ramai yang join…

  5. klu ada masa nak buat jugaklah

  6. suki mahu tp malu…hahah…very the gediks

  7. insya Allah KB akan join sebelum tarikh berakhir..

  8. Kalau sempat saya join k

  9. MUHAMMAD NOOR FIRDAUS ISKANDAR BIN HAJI BASHAH

    Assalammualaikum puteri, hmmm bloglist puteri tu puteri letak kat maner errkk? rasanya is pun nak kena rombak gak lerr backlink sebab ramai yang pointkan ke blog lama is bukan yang terkini.

    tekan tekan inti 2x churp2 1x

  10. http://www.mamaniza.com/2013/12/bloglist-puterikasihcom-2014.html

    mama join segmen ini, salam perkenalan dari mama πŸ™‚

  11. Assalammualaikum… puteri,

    wah,… mselim3 ingat nak join gak lah.. jap buat entry..

    mselim3

  12. fuza sokong Puteri Kasih.
    terima kasih atas sokongan ke atas blog Fuza
    Selanat Tahun Baru 2014

    http://fuzamusa.blogspot.com/2013/12/bloglist-puterikasihcom-2014.html

  13. Wah! ada list baru ehhh… Kena apply la ni … πŸ˜€ Mcm BR1M he he..

  14. Assalamu’alaikum,, good afternoon and happy new year 2014 πŸ™‚

  15. wah macam best aje ni…tapi kita tak pandai nak bt πŸ˜›

  16. Assalammualaikum…puteri kasih,

    ziarah sini dan buat entry pasal bloglist dan komen di sini..

    mselim3 join segmen puteri yer…

    mselim3

  17. saya x mau buat entry, tapi boleh x saya masuk bloglist puteri… πŸ™‚

    • macam tu plak yer..hehehe. Nanti akan jadi tidak adil pula kepada mereka yang dah buat entri. Takpe, setiap kali puteri balas komen dari rakan-rakan blogger, puteri tetap akan membalas kunjungan juga πŸ™‚

  18. sempat jugak nak join segmen nih.

  19. eh, silap kongsi link. ni link saya.

  20. dah join harap sempat approve…

  21. hi puteri πŸ™‚

    confirm ramai kawan2 blogger yg join nih kan πŸ˜€

  22. Adakah masih dibuka?last tutp jam 12.59am ke?

  23. wah meriah sekali segment nya. Semoga berjaya ya πŸ™‚
    salam dari Indonesia πŸ™‚

  24. hi..tak sempat nak join… baru pertama kali masuk blog nie
    salam pkenalan ^_^

  1. Pingback: Bloglist notainfo.com 2014 – Santai iskandarX – Malaysia Internet Marketing Blog

  2. Pingback: Senarai Blog Di Bloglist notainfo.com 2014 | Puteri Kasih

  3. Pingback: Komisen Kedua Jobdirumah | Puteri Kasih

  4. Pingback: Cara Buat Kucing Gebu Besar Dan Comel | Puteri Kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *