Macam Mana Nak Pengsan

Mentang-mentang nak mencari maklumat semuanya di hujung jari, info-info pelik pun orang nak cari. Ada juga yang cari macam mana nak pengsan. Agaknya kenapa pula orang tu nak pengsan?

keywords pelik

Sebelum ni ada yang mencari tips untuk pengsankan orang, cara nak pengsankan wanita dan macam-macam lagi yang berkaitan dengan pengsan. Seram je baca, macam ada niat tak baik je orang yang mencari maklumat-maklumat sebegitu.

Inilah masalahnya bila teknologi disalahguna. Sepatutnya cari la maklumat yang bermanfaat untuk tambahkan ilmu bukan cari maklumat untuk buat aniyaya kat orang. Betul tak?

Buat mereka yang mencari maklumat-maklumat yang negatif sebegitu..maaflah korang dah salah tempat. Blog notainfo.com tidak berkongsi maklumat yang memudaratkan.

p/s Dari duk sibuk nak pengsankan orang, lagi baik cari maklumat untuk buat kerja di rumah yang boleh menambahkan pendapatan secara halal.

 

(Visited 12,123 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

30 thoughts on “Macam Mana Nak Pengsan

  1. Salam.

    Urmm..maybe dia dpt watak, kena berlakon pengsan..tu duk cri cara nak pengsan,ekekeke

    Tapi..cara nak pengsankan wanita.. T__T memang lain macam je tu putri,huhu.

  2. Orang selalu gune kloroform. Basahkan kain dengan kloroform then tekap dekat muka. Dalam seminit, pengsan la…

  3. macam-macam kata kunci yang mereka cari kan.. macam aiza pernah jumpa kata kunci di nuff ada unsur 18XL.. segan nak sebut di sini.. hits sampai 14kali pula tu.. padahal aiza tak pernah pun menulis entri bab tu.. singgah isi tabung2.. 😀

  4. hi puteri..:)
    tu laa manusia kat alam maya ni mcm2 jenis..haih..

    ayie pengsan x pernah kot..tapi pitam hampir koma pernah masa kecik jatuh dari tingkap yg tinggi ke atas batu alas tangga..masa tu kat kg rumah semua bertiang tinggi..

      1. ayie berdiri di tingkap..tingkap tu x berkunci..ada org tolak ke belakang terus jatuh ke batu..haih…ramai yg ingat masa tu x der dah..hurm

Comments are closed.