Sunday , 17 December 2017
Home » Lagu » Tetap Menantimu

Tetap Menantimu

Gara-gara menonton drama Love You Mr Arrogant di slot Akasia TV3, setiap Isnin hingga Khamis jam 7 malam, puteri jatuh hati pula dengan OST drama ni. Lagu bertajuk Tetap Menantimu nyanyian Nomad.

Bila nak dapat feel untuk taip manuskrip, mesti lagu ni yang menjadi teman setia. Ulang banyak kali pun tak bosan. Jom layan lirik lagu Tetap Menantimu.

Aku menyedari telah jatuh cinta
Tapi aku tak bisa mengungkapkan
Terasa bahagia ku mencintaimu
Walaupun kau belum mencintaiku

Aku disini kan selalu menunggu
Yang selalu ada di setiap waktumu
Selalu menanti jawapanmu
Untuk cinta yang terakhir

Semakin ku bisa untuk menyayangi
Semakin ku bisa untuk mengerti
Dari semua hidupmu yang ku mimpikan
Kan ku hapus semua menjadi indah

Tak akan pernah hilang rasaku
Cinta yang membawa dalam hatiku
Bagai mata yang tak terpejam
Aku tetap menantimu

Aku di sini kan selalu menunggu
Yang selalu ada di setiap waktumu
Selalu menanti jawapanmu
Untuk cintamu

Tak akan pernah hilang rasaku
Cinta yang membawa dalam hatiku

Bagai mata yang tak terpenjam
Aku tetap menantimu
Aku tetap menantimu

Aku kan tetap menantimu

p/s aku kan tetap menantimu ^_^

(Visited 80 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

36 comments

  1. tak sempat sekarang ni nak layan drama

  2. Umur dah lanjut untuk dapat feel lagi macam tu….hehehe

  3. lagu ni memang best! sha pon sukee 😀

  4. aiza suka juga dengar lagu ni puteri.. 😀

  5. terlayan juga citer ni…best juga

  6. cerita nih seolah2 cerita yang diilhamkan dari 1 filem korea…CP ade tgk siket2 la preview…ehehehe..

    ye tak ??

  7. Penangan drama bersiri yg tiada kesudahan…lps satu drama, drama lain pulak yg mnjdi kegilaan…hehehehehe

  8. Aku jarang tengok drama macam nie… Busy sangat.. Haha

  9. hi puteri !
    azie tak pernah miss tengok citer nie , memang kelakar dan best , nak2 lagi dah baca novel nya , mesti teruja nak menonton kan…hehehe
    betul lah puteri setiap kali ada drama tv kan , mesti nak tau OST drama tu , siap bole download and nyanyi..hahaha…sebab teruja…

  10. Lagu ni favouriteeeeeeeeeeeee! Jadi minat pulak tengok drama ni. ^_^

  11. semua org dok kecoh2 pasal drama ni.. hehe.. baca blog sana sini update pasal cerita ni tapi sy tetap tak tengok2 jugak.. hehe

  12. betapa banyaknya orang tengok ct ni sekarang eh.hehe. nak komen tapi tak tengok pun ct tu semalam ni.hehe

  13. hi puteri 🙂

    sedap jugak lagunya..
    memang layan ja dengar lagu nih… 😀

  14. Ini yang ganti cinta jannah kan? Eh dah jarang tgk tv. Kalau best nak download je ni kak.

  15. Masa tayangan kurang sesuai la. Tak sempat nak layan drama tu. tapi lagu ni memang layan.

  16. gua dah tinggal dah drama-drama nih..tak larat dah nak follow semua. haha