Telekung Cantik Di Al-Waan Gallery

Ada sesiapa yang sedang mencari telekung yang cantik? Untuk diri sendiri mahupun untuk dijadikan hadiah?

Di Al-Waan Gallery korang boleh dapatkan telekung yang cantik yang kebanyakkannya diperbuat dari kain kapas.

Kain kapas banyak keistimewaannya kan, antaranya ia merupakan satu-satunya jenis fabrik di dunia yang tahan kepada semua jenis cuaca. Malah kain kapas juga sesuai untuk semua jenis kulit. Kalau korang nak baca lebih lanjut tentang keistimewaan kain kapas boleh klik SINI

Ok di bawah ni puteri sertakan beberapa gambar telekung yang puteri ambil dari page Al-Waan Gallery.

Kalau nak tengok lebih banyak lagi gambar-gambar yang lain, bolehlah jenguk page Al-Waan Gallery. Mana tau nanti ada yang berkenan di hati.

 

 

(Visited 230 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

28 thoughts on “Telekung Cantik Di Al-Waan Gallery

  1. hi puteri.. 🙂

    ini memang benda yg dicari2 org perempuan…klu nk buat hadiah pun sesuai sgt2…hehe

  2. Kalau balik kuching mesti pergi sempadan indon borong telekung banyak2. hehe. murah2 plak tu.. hehe..

    p/s : sis, latest update tak keluar dekat bloglist lah.. huhuhu

  3. wah,sumber baru untuk blog ye Puteri ? memang cantik2, selain untuk diri sendiri, sesuai juga untuk dijadikan hadiah kan … lagipun daripada beri hadiah yg kurang bermanfaat baiklah berikan telekung ye dak

  4. cantik tapi susah hati sb kita pakai oraang tangok…rasa riak pula sb tudung solat kita tak sama dengan orang lain.warna baik adalah warna putih,,,krim..bukan warna terang.wahualam..

  5. yup ! CP pown sangat suker telekung yang cantek , tp jarang beli telekung , dah ade 1 cukup la , beli perlu jerr beli lagi , hehehe .. benda2 laen pown macam tuh jugak , bile perlu jer CP akan beli baru .. baru-baru nih , mak baru jer bagi CP telekung baru …

  6. hi puteri ,
    memang dicari…sekarang mcm2 shoping online telekung ada kan…sampai tak tahu nak pilih yang mana , survey harga lagi…tapi yang nie semua nya cantik2 , nak satu baru bersemangat nak solat..hehehe

    ermm…bagi hadiah pun sangat lah awesome dan bagus puteri…

Comments are closed.