Friday , 21 July 2017
Home » Segmen » Segmen: Reblog Bersama Puteri Kasih

Segmen: Reblog Bersama Puteri Kasih

Lama rasanya puteri tak buat segmen. Jadi hari ini puteri nak buat segmen hujung minggu yang mudah. Dan memandangkan Isnin pun hari cuti umum iaitu Hari Malaysia, Β jadi segmen ini akan berlangsung untuk 3 hari bermula dari tarikh entri ini dipublish sehingga ke hari Isnin tepat jam 11.59 malam.

reblog words

Syarat Penyertaan:

1) Cari satu perkataan yang tersembunyi dalam gambar di atas. Reblog (tulis satu artikel blog) berkenaan perkataan pertama yang korang nampak. Pastikan entri korang menarik dan boleh buat puteri tertarik.

2) Tajuk entri – Reblog Bersama Puteri Kasih Tentang…… ( perkataan pertama yang korang pilih). Contoh kalau jumpa perkataan CAT. Jadi tajuk entri Reblog Bersama Puteri Kasih Tentang Cat (boleh juga tukarkan kepada kucing). Jangan lupa linkkan ke blog notainfo.com.

3) Tinggalkan link entri korang dalam ruang komen dibawah ini.

4) Dibenarkan menulis dalam BM mahupun BI

5) Tak perlu menyelitkan gambar di atas ke dalam entri. Boleh je letak gambar yang berkaitan Β dengan tajuk entri korang.

6) 4 pemenang akan puteri pilih berdasarkan entri yang menarik dan syarat-syarat yang dipatuhi.

7) Hadiah – 4 ruang iklan bersaiz 125 x 125 di blog notainfo.com untuk sebulan bermula dari tarikh 25 September 2013.

8) Jika ada sebarang kemusykilan, silalah bertanya.

Mudah kan? Jangan lupa tarikh tutup ISNIN (16/9/13). Apa tunggu lagi, Β jom kita mulakan Reblog.

p/s good luck ^_^

(Visited 47 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

58 comments

  1. Ada kesempatan boleh cuba join ni..l

  2. insyaAllah aku join kalo sempat…

  3. menarik.. jika ada kesempatan untuk menulis cerita tu nak juga join.. hehe..

  4. hi puteri…:)

    aah kn dah lama blog puteri kasih.com x buat segmen… πŸ™‚

    menarik segmen kali ni….

  5. sy tengah bercuti, entri dah tersusun rapat huhu tgok laa kalu sempat nk join jugak πŸ™‚

  6. menarik πŸ™‚ sy nak try la .hehe. esok sy post πŸ™‚

  7. Ala..ala..ala..puteri kenapa 3 hari jer…..kita kita mcm tak sempat jer…..banyak perkataan azie nampak…alahai

  8. pendeknya tempoh! naka cari idea tulis saja dah makan masa 5 hari…hehe Insyallah cuba

  9. satu perkataan je kan kena pilih

  10. hmmm jumpa perkataan ‘feel’ nak tulis apa ek..

  11. Am terlambat lagi ke? hahaha
    adoi…. nak join juga

  12. saya dah tertinggal kapal..

  13. malam ni tamat ek? terlambat plk tau…kl smpt nanti ciktom taip artikel n join jgk!…hehe

  14. sempat lagi ni kan? ok, nak buat..

  15. Salam.

    Idea segmen putri ni agak menarik. Tak ramai yang buat segmen camni.. πŸ™‚

    Lana melihat dan memerhati ya putri..hehe ^_^

  16. wah menarik ni.. πŸ™‚

  17. Menarik la,kalau berkesempatan boleh la turut serta sekali

  1. Pingback: Reblog Bersama Puteri Kasih Tentang Rahsia - Pahan Blog

  2. Pingback: Mereka Yang Menyahut Cabaran | Puteri Kasih

  3. Pingback: Dan Pemenangnya Adalah | Puteri Kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *