Rekod Baru Tercatat

Bulan lepas nampaknya puteri telah mencatatkan satu rekod baru untuk notainfo.com. Iaitu jumlah entri paling kurang. Bila nak buat entri ini, puteri baru perasan yang puteri hanya menaip 12 entri je untuk bulan Ogos 2013. Sebelum ni rekod untuk entri paling kurang adalah pada bulan Mei 2011, iaitu bulan pertama puteri berblog mengunakan puterkasih.com sebanyak 17 entri. Itupun sebab puteri mula mengunakan domain ni di pertengahan bulan tersebut.

Macam mana alexa tak makin membesarkan kalau hanya ada 12 entri sebulan. Alahai, kenapa kau malas puteri oi? Selalunya paling kurang pun dalam 25 entri ke atas untuk sebulan. Manakala rekod paling tinggi adalah sebanyak 100 entri sebulan yang tercipta pada bulan Mac 2012.

Dari segi trafik pula, ada sedikit penurunan berbanding bulan Julai 2013, walaupun penurunan itu tak ketara sangat. Kat bawah ni puteri dah printskrin, jumlah trafik dari Cpanel.

printskrin trafik blog

Lepas ni dah tak boleh cuti lama-lama dah. Kalau nak cuti pun, sehari dua cukup..hehehe.

Malah kalau diperhatikan pada bilangan komen di carta top ten pengomen tegar pun, dah boleh nampak betapa kurangnya entri bulan Ogos. Malah tempat pertama carta top ten dan tempat kesepuluh pun tak jauh beza bilangan komen mereka.

Puteri nak ucapkan terima kasih kepada :

1) Aminin
2) Hafiz
3) Aisya
4) Muhammad Noor
5) Zahidah
6) Ayie
7) Lana
8) Mohd Shubhi
9) Mohd Ridzwan
10) Mizz Aiza

Dan juga kepada semua pembaca dan pengomen di blog notainfo.com yang tidak tersenarai. Walaupun masing-masing dalam kesibukan beraya, tetap sudi untuk meninggalkan jejak mereka di sini. Thank you so much. Korang memang the best 🙂

p/s mudah-mudahan untuk bulan ni dapat pula puteri buat sekurang-kurangnya satu entri sehari.

(Visited 38 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

49 thoughts on “Rekod Baru Tercatat

      1. CP lak , idea tuh kdg2 berlambak tp nak start menaip tuh , punya la malasnyerrr … lagipun , mengharapkan wifi kolej kan , bile ade tuh , adela , kalaw takde tuh , takde la , hehehee ~

  1. hi puteri 🙂

    al hamdulillah…nama ayie kembali masuk ke dlm carta pengomen tegar… 🙂

    sama-sama kasih…..weeeee

  2. Yeah is pun rasa kena tulis banyak entri baru banyak komen, lagi banyak entri lagi banyak pilihan untuk pembaca nak baca sekaligus untuk kongsi pendapat dorang lak dalam pelbagai idea dan niche. mix your niche, max your entry = ranking.

  3. Rasa terharu lak (air mata meleleh) akhirnya nama blog cipisan tercalon gak dalam carta pgomen hehe..
    Baru dapat komen sini bizi ngan urusan kerja terlampau. Okey laa tu kalau nak dibandingkan dengan blog Am satu bulan tulis pun 2-3 entri je..hahaha rasa tercabar lak.

Comments are closed.