Tuesday , 25 July 2017
Home » advertorial » Siapa Suka Bershopping?

Siapa Suka Bershopping?

Sejak kebelakangan ini, bershopping secara online telah menjadi seolah trend terbaru. Amat mudah bila semuanya di hujung jari. Puteri pun kadang kala tidak terlepas dari bershopping online. Terutamanya membeli sesuatu yang berkenan di hati.

Ada tak antara korang yang suka bershopping online? Sedang mencari baju untuk digayakan masa raya nanti atau untuk ke majlis tertentu mahupun ke tempat kerja? Kalau ada, artikel ni memang sesuai untuk korang πŸ™‚

Beberapa hari yang lepas, puteri ada membeli sepasang baju. Mula-mula tengok design baju tu memang puteri dah tertarik. Tapi lepas tu, tak tau pula nak pilih warna apa. Mujurlah ada warna pink, jadi takdelah susah sangat nak buat pilihan warna..hehe.

Puteri memang berpuas hati membeli baju dari Aisyah Collections ni. Harga berpatutan, kualiti baju pun amat memuaskan. Β Kalau tak silap puteri buat pembayaran untuk baju tersebut pada petang selasa dan puteri menerima baju tersebut pada hari khamis. Tak perlu nak tunggu lama.

Kerana puteri sendiri berpuas hati, jadi puteri nak ajak korang pun bershopping sekali. Dalam artikel ini puteri dah selitkan beberapa rekaan baju yang menarik. Kalau korang nak tengok lebih banyak lagi rekaan lain bolehlah tengok kat SINI.

Ada tak baju yang korang dah berkenan, sebelum sold out, eloklah beli cepat-cepat. Kalau berminat nak beli, bolehlah whatsapp atau smsΒ ke no 014-5095979 (Aisyah)

 

p/s Β Aisyah, ada rezeki lebih nanti kak puteri beli lagi yer ^_^

(Visited 94 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

71 comments

  1. baju raya ni.. πŸ™‚

  2. hi puteri πŸ™‚

    pic yg last gambar sampai paras leher tu mmg pic puteri ke?

    coraknya mcm tattoo jer ayie tgok.. πŸ˜›

  3. Hatimi Tahirruddin

    wah mood shopping dah sampai ye puteri…hehehe maklumlah raya pon dah nak dekat ni….tapi betul lah sekarang ni lebih mudah kalau beli online…tak payah nak keluar dan bersesak2 lagi dah…

    PS: jom ke sogo pulak puteri….hehe

    • mood shopping ni datang sekali sekala je dalam setahun. Ha ah memang betul, beli online ni banyak juga kelebihannya kan πŸ™‚

      sogo ke? timi sila belanja..hehe

  4. assalam,

    cantik2 memang sesuai untuk pakai raya nanti..

  5. Hi Puteri, this coming to you from Canada. Saya ta’suka shopping, but isteri saya gila shopping.
    Only last week da beli satu kasut baru, pagi tade mata dia nampak kedai kasut ada special clearance sale. Habis cherita! Dia beli sandals pulak.
    Nasib baik saya only one wife, ha ha ha.
    You have a nice day, keep a song in your heart.
    Lee.

  6. aiza tak pernah membeli pakaian secara online.. selalunya untuk produk seperti VCO atau kalogen memang aiza beli yang online.. lebih cepat dan harga pun berpatutan..

  7. eemm…akak tak pernah lagi kalau pakaian, tapi kalau buku biasa beli online heeee

  8. Rizal suka shopping hardware pc & barang hobby jer… hehe.

  9. boleh jadi rambang mata πŸ™‚

  10. suka shopping tp bkn shopping online…tak puas lg tak boleh pegang dan try πŸ™‚

  11. kalau shopping other product ok lah. tapi kalau shopping baju kat online ni. memang tak sesuai utk akak le dik. Ayik tak sedap pakai je… hahaha..

  12. aisyahcollections

    Kak puteri..
    Terima kasih banyak banyak.
    Terima kasih sebab sudi shopping dengan aisyah πŸ˜‰

  13. Salam.

    Berkenan pula lana tgk koleksi yg last tu, corak kat belah ats je n cukup ringkas.. ^_^

  14. Tahun ni baru pernah beli baju untuk raya secara online. ;D

  15. cantik baju-baju tu…

    nuff satu….

  16. semua baju untuk kaum hawa..golongan adam tak de ke?

  17. krole pon suke shopping online ni..senang…n byk brg2 yang susah kte nak cari kat shopping kompleks…but kena berhati2…sebab ada juga yang menipu bab menjual online ni…so kena pastikan betul2 selamat baru beli~

  18. saya suka tengok yg pakai jeee.. heee..
    baru2 nie pun saya beli perabut second kat internet..
    cantik perabutnya dari singapore..
    mmg puas hati dgn harga yg murah…

  19. Aku selalu beli kasut dan jeans.

  20. uittt! azie pun suke shopping puteri , tapi bab shopping online nie , azie kurang…suka jejalan gi shop..hehehe..cantik2 baju nya kan…mcm tertarik jer…

  21. shopping baju raya nih huhu

  22. setakat nih, hanya cardigan je yg berani beli online, kalau baju selalu cerewet sikit, saiz kecik tkt nti tlebih beso utk bdn

  23. salam cik puteri…
    wahh yaya suke ni..hehe suke tgok je.. ;p

  24. suka sangat kalau ada duit banyak..

  25. cantik baju gambar yg no2 tu hihi…

  26. sekarang ni orang lelaki pun dah suka shopping kan…hehe

  27. shopping online bagi saya tak puas. sy ni cerewet sikit. nanti ade je yg tak kena.

  28. Wahhh, sakan yer skunk.
    Apapun, bagus jugak. Up to date la sket nmpknya…heheheheh

  29. warna kt atas cantik..molek kalau pakai kat dalam rumah

  30. fuyoo ade bisnes! πŸ˜€

  31. cantik… saya pun suka shopping… pernah jugak shopping online, tapi bukan pakaian… just barang2 lain… kalau bab2 pakaian ni saya cerewet sikit… memang nak kena try masuk fitting room dulu… hehehe

  32. Baju raya ye kak? Hehe~ Aida suka yang corak paisley tu. Tapi jarangnya. Huhu~ Setakat ni tak pernah lagi beli baju online. Takut tersalah size. Hee~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *