Saturday , 16 December 2017
Home » Giveaway » Not GA Blue But Giveaway

Not GA Blue But Giveaway

Hari ini, puteri nak ambil kesempatan masa terluang yang ada untuk menyertai Giveaway yang diberi nama Not GA Blue But GiveawayΒ by Mohd Ridzwan atau lebih mesra dengan panggilan Wan.

Lama rasanya puteri tak join giveaway mengunakan blog ini. Tapi memandangkan puteri telah mendapat jemputan dari tuan blog yang merupakan pengomen tegar di blog puteri dan juga puteri turut menjadi pengomen tegar di blog tersebut, maka haruslah puteri join Giveaway yang kreatif ini.

Giveaway ni mudah sahaja, korang tak perlu nak like berderet penaja atau follow berpuluh-puluh blog. Dan juga tak perlu nak tag sesiapa. Cuma korang perlu rekacipta ayat yang kreatif sahaja.

Dan di bawah ini hasilnya setelah hampir setengah jam merenung gambar seorang jejaka bertopeng.

not-ga-blue-but-giveaway

Β Kepada korang semua, puteri cabar korang untuk jadi kreatif. Untuk menyertai, sila klikΒ Β Not GA Blue But Giveaway

Good luck wan..mudah-mudahan giveaway yang pertama ini berjalan dengan lancar.

p/s nampak sangat tak reti nak buat ayat kreatif..hehe

(Visited 54 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

34 comments

  1. Hahahah…thanks yer sebab join. Tak tahan ayat tuh, setengah jam tenung gambar tu. Hahahahah…tengkiu puteri sebab sudi support. Nanti wan akan update yer. πŸ™‚

  2. Semoga berjaya dengan “Not GA Blue But Giveaway” ni puteri..

  3. Challenge accepted…

  4. puteri..camner nak tukar icon utk comment luv ni..icon sblh tak comel

  5. hoho..kini versus semakin hebat.. terbaek la.. kalau put3 stgh jam.
    Am dah 3hari bertapa nak buat ayat ni..

  6. salam =)

    ala yaya xkreatif lor..huu amik mse yg pnjng ni lau nk buat..huu
    slmt berGA n gud luck cik puteri ^_^

  7. Hatimi Tahirruddin

    wah siap tenung sampai setengah jam ye puteri…hehe apa2 pun good luck…sy pon akan join GA ni nanti…saje nak tgu last minit sebab nak tgk idea peserta2 lain….haha nanti boleh la curi2 sikit… πŸ˜›

    PS: apa pun kita minum milo dulu…hoho… πŸ™‚

  8. good luck puteri… saya fail bab2 nak buat ayat kreatif ni.. hehehe

  9. good luck kak Puteri.. iha pun plan nak join jugak tapi tunggu last minute kot.. dah tengok dialog peserta lain baru ada idea πŸ˜›

  10. selamat maju jaya… kalau ada masa boleh la n ak join…

  11. apa ni, main cabar-cabar plak. haha..

  12. susah juga GA ni , tak berapa nak kreatiflah..

  13. saya bab2 ayat kreatipp ni memang kelaut tak kemana hahaha.
    btw gud lakk πŸ™‚
    p/s: nama giveaway pon menarik πŸ™‚