Not GA Blue But Giveaway

Hari ini, puteri nak ambil kesempatan masa terluang yang ada untuk menyertai Giveaway yang diberi nama Not GA Blue But GiveawayΒ by Mohd Ridzwan atau lebih mesra dengan panggilan Wan.

Lama rasanya puteri tak join giveaway mengunakan blog ini. Tapi memandangkan puteri telah mendapat jemputan dari tuan blog yang merupakan pengomen tegar di blog puteri dan juga puteri turut menjadi pengomen tegar di blog tersebut, maka haruslah puteri join Giveaway yang kreatif ini.

Giveaway ni mudah sahaja, korang tak perlu nak like berderet penaja atau follow berpuluh-puluh blog. Dan juga tak perlu nak tag sesiapa. Cuma korang perlu rekacipta ayat yang kreatif sahaja.

Dan di bawah ini hasilnya setelah hampir setengah jam merenung gambar seorang jejaka bertopeng.

not-ga-blue-but-giveaway

Β Kepada korang semua, puteri cabar korang untuk jadi kreatif. Untuk menyertai, sila klikΒ Β Not GA Blue But Giveaway

Good luck wan..mudah-mudahan giveaway yang pertama ini berjalan dengan lancar.

p/s nampak sangat tak reti nak buat ayat kreatif..hehe

(Visited 62 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

34 thoughts on “Not GA Blue But Giveaway

  1. Hahahah…thanks yer sebab join. Tak tahan ayat tuh, setengah jam tenung gambar tu. Hahahahah…tengkiu puteri sebab sudi support. Nanti wan akan update yer. πŸ™‚

  2. hoho..kini versus semakin hebat.. terbaek la.. kalau put3 stgh jam.
    Am dah 3hari bertapa nak buat ayat ni..

  3. wah siap tenung sampai setengah jam ye puteri…hehe apa2 pun good luck…sy pon akan join GA ni nanti…saje nak tgu last minit sebab nak tgk idea peserta2 lain….haha nanti boleh la curi2 sikit… πŸ˜›

    PS: apa pun kita minum milo dulu…hoho… πŸ™‚

Comments are closed.