Friday , 27 April 2018
Home » Giveaway » Senarai Pemenang 1st Giveaway By notainfo.com

Senarai Pemenang 1st Giveaway By notainfo.com

Masa yang korang semua tunggu-tunggu telah tiba. Sebelum tu nak tanya, wahai peserta 1st Giveaway By notainfo.com yang puteri sayangi..korang dah tau nombor giliran korang ke belum? Kalau belum sila semak senarai 124 peserta kat SINI.

Kesemua pilihan pemenang adalah berdasarkan nombor random dari nombor giliran korang dari senarai peserta tadi. So are you ready?

Tadaaa…berikut adalah senarai penuh pemenang 1st Giveaway By notainfo.com

1 x Banner Iklan (728 x 90) di notainfo.com (disumbangkan oleh notainfo.com)

3 x Gelang Kristal pelbagai warna (disumbangkan oleh All About Craft)

1 x Banner iklan (250 x 70) di pingje.org  (disumbangkan oleh Josrevalution @ JR)

5 x RM20 Topup (disumbangkan oleh Dikbi)

3 x T/shirt – ikut saiz pemenang (disumbangkan oleh Azie Namico)

 1 x RM20 Topup (disumbangkan oleh Nurul Syarafina)

5 x Header dan Review (disumbangkan oleh Azziamiza)

 1 x Jam Tangan Mutiara (handmade) (disumbangkan oleh Zuhanif)

 7 x Keping Kupon Diskaun (10% – 70%)  Belian di Seindah Kristal (disumbangkan olehZuhanif)

 1 x Sebotol GLA Shaklee (disumbangkan oleh Kiosk Vitamin)

1 x Set Mini One Drop Perfume (disumbangkan oleh Cik Yaya)

 5 x RM10 Topup (disumbangkan oleh Kimmie)

 2 x Bingkai Gambar ( disumbangkan oleh Serembanmaya.com)

Kaspersky Internet Security 2013 1 User bernilai RM 30 (disumbangkan olehKaspersky Malaysia)

1 x Hadiah misteri untuk entri paling kreatif (disumbangkan oleh notainfo.com) -pemenang akan dipilih oleh puteri

http://systaahoneebunny.blogspot.com

Kepada kesemua pemenang, sila email atau pm ke FB puteri butiran diri seperti berikut ke

Nama :
Nombor Giliran :
URL Blog :
No. Telefon :
Alamat : (untuk hadiah yang perlu dipos termasuk kupon diskaun)
Size T/shirt : (untuk pemenang hadiah tshirt)
Jantina : (untuk pemenang hadiah perfume)

Email Puteri : pkasih25@gmail.com
FB Puteri : Puteri Kasih

Kalau nak add fb puteri, sila pm dan perkenalkan diri dulu yer. Atas alasan tertentu puteri dah stop approve orang yang tak dikenali.

Tahniah puteri ucapkan kepada kesemua peserta dan kepada yang tidak tersenarai, tunggu next contest atau giveaway dari notainfo.com yer.

PERHATIAN : Kepada semua pemenang, sila berikan butiran yang puteri perlukan sebelum 5 Februari (Selasa) ni. Jika tiada respon dari mana-mana pemenang selepas tarikh itu, pemenang baru akan dipilih.

p/s terima kasih kepada semua yang terlibat ^_^

(Visited 57 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

118 comments

  1. Alahai sedihnya wann xdapat..Tahniah pada yang berjaya 🙂

  2. yeay menang karpersky..hehehe..

  3. alhamdulillah , dapat hadiah misteri ^^ huhu tak sabar nak tahu hadiah nyee , congratsss kpd pemenang yg lain . Tenkiu to Cik puterikasihhh sebab pilih saya sbagai entry kreatif . naty saya pm sis kat fb 🙂

  4. yeahhh..dah terlabuh tirainya..hehe…bnyaknya pemenang..untung lah..pape pun tahniah buiat kesemua pemenang…jadi kepada pemenang yang bernombor 115 sila sediakan banner size 250×70/60 anda utk sy letakkan di sidebar pingje.org selama sebulan!.. 🙂

    *..no sy 200..xtersenarai??.. 🙁

  5. Tahniah buat pemenang..

  6. slmt ptg tuan puteri… 🙂

    byk nya kerja yg puteri nk kena buat mlm tadi kan?…

    tahniah pd pemenang yg no mereka ‘naik’ 🙂

    kelu…ayie periksa byk kali nk betul2 pasti kan..betul ke no ayie 42… 🙂

    syukur laa… 🙂

    terima kasih sgt2…

  7. tahniah kepada pemenang….

  8. ok thanks aisyah n tahniah 🙂

  9. yeah aku menang hahaha~ taklah…hm…nmpaknya belum ada rezeki krole ngeee…wak,sikit lagi krole menang..no.gil krole 54 skali kuar 55 da…sipi2 jew…FYI sonok tol ikut GA wak…ada rezeki bat lg hihiih~

  10. Ala.. tak de rezeki aida nak join. hehe.. Btw tahniah pada semua pemenang.. mesti depa senyum je dapat hadiah awesome gitu. hehe 🙂

  11. WAH MERIAH2 :p TAHNIAH PADA PEMENANG SEMUA 🙂

  12. tahniah 🙂

  13. Tahniah kepada yang menang….
    tak tau plak ada giveaway
    puteri kasih buat, sebab dah 2 bulan tak berblogging…

  14. Wah , kak puteri result dah keluar . camne nak tahu ??hehe..yang result no. tu ke ?? hehe.. No. azwa ada plak dekat situ . No. 97 . Tahniah buat yang lain . azwa add kak puteri dekat fb sekali . 🙂

  15. Alhamdulillah… no 26 menang kupon diskaun 70%. hehehe… dah PM detail kat fb puteri…

  16. lepas dapat details puteri akan passkan kat azie yer…thanks azie ^_^ awesome eh? weeee 😛 hehe

  17. tahniah kepada semua pemenang.. rezeki awal tahun tu

  18. aaaa.. menang. bestnya.. eh2 partner dengan Ayie lagi tu..hehe
    hana pakai emel ek. nnt hana sent

  19. Hatimi Tahirruddin

    alah tak bernasib baik la…semuanya sipi2 lg nak kena… 🙁
    apa2 pun tahniah kepada semua pemenang dgn ucapan “kalau taknak hadiah sila pas kpd sy ye”…haha

  20. thniah buat semua pemenang ^_^

  21. Hurm, takde rezeki nampaknya. 😀
    Tahniah kepada para pemenang ! Awesomeee ! 🙂

  22. tahniah kepada pmenang 🙂 rezeki mereka bulan februari 🙂

  23. ainul pm detail dkat fb ye. 🙂

  24. Wah da ada pemenang… hehe Cpt2 redeem adiah

  25. baru dapat tahu hari ni dari seorang kawan… terima kasih…dah e-mailkan details dan juga message di FB… ^_^

  26. anna menang x?
    kat mana nk tgok senarai pemenang?

  27. tahniah kepada semua pemenang…. ^_^
    no giliranku tidak bertuah… huhuhu…
    bukan rezekiku….

  28. Wahhhh…cik dapat lah…Baru sempat blogwalkins..so baru sempat tuntut hadiah..Btw tq dearrr,,,cik dah PM kat FB butiran cik..muaxxxxxxxxx

  29. puteri dapat tak detail tu? dah hantar kat fb rasenye..

  30. jaja menang~ hehe

    maceh puteri kasih. love you! 😉

  31. wahhhh..alhamdulillah..syukur… terkejutt tengokk..dpt gelangg kristalll..hehe..thankkss puteri… 🙂

  32. Alhamdulillah .. dapat header lagi+ review .. hoho ..

  33. waaa. .dpt gk. .heheh 117. . 😀

  34. takpe..nanti lain kali puteri anjurkan lagi yer 🙂

  35. Puteri syg.. Akak terpilih kn.. No 55.. Cti 3hr xsempat nk online.. Td kt opis xdpt nak buka.. Xsngka pulak tergerak ht nak buka mlm ni.. Huhu…

  36. tahniah lisa and thanks support GA puteri yer 🙂

  37. wah ! tahniah pada yang menang ~ bukan rezeki CP nih , hehehehe !

  38. salam…alhamdulillah…sally menang hadiah dari Azziamiza…sally dah email details kepada puteri….sorry lambat…baru sampai dari Indonesia semalam 🙂

  39. sory…ader dapat detail sy x???no giliran:41 yer…

  40. puteri Ranz menang !! :”D first JOIN GA menang :’D .. tapi buat skang ni Ranz sibuk pula .. ada kelas tuisyen dan mcm2 lah mcm mna tu ?

  41. tahniah semua pemenang….utk pemenang hadiah topup dari sy, nanti bila dah dapat info dari puteri izinkan sy sms korang ye…

  42. Tahniah kepada semua pemenang…

  43. puteri….. ainul dah bagi detail dkat fb.

  44. tahniah buat semua pemenang.. 🙂

  45. Alhamdulillah menang 🙂 Terima kasih .

  46. Sory lmbat reply..sye dh msj details kat FB puteri..dapat tak?