Senarai Pemenang 1st Giveaway By notainfo.com

Masa yang korang semua tunggu-tunggu telah tiba. Sebelum tu nak tanya, wahai peserta 1st Giveaway By notainfo.com yang puteri sayangi..korang dah tau nombor giliran korang ke belum? Kalau belum sila semak senarai 124 peserta kat SINI.

Kesemua pilihan pemenang adalah berdasarkan nombor random dari nombor giliran korang dari senarai peserta tadi. So are you ready?

Tadaaa…berikut adalah senarai penuh pemenang 1st Giveaway By notainfo.com

1 x Banner Iklan (728 x 90) di notainfo.com (disumbangkan oleh notainfo.com)

3 x Gelang Kristal pelbagai warna (disumbangkan oleh All About Craft)

1 x Banner iklan (250 x 70) di pingje.org  (disumbangkan oleh Josrevalution @ JR)

5 x RM20 Topup (disumbangkan oleh Dikbi)

3 x T/shirt – ikut saiz pemenang (disumbangkan oleh Azie Namico)

 1 x RM20 Topup (disumbangkan oleh Nurul Syarafina)

5 x Header dan Review (disumbangkan oleh Azziamiza)

 1 x Jam Tangan Mutiara (handmade) (disumbangkan oleh Zuhanif)

 7 x Keping Kupon Diskaun (10% – 70%)  Belian di Seindah Kristal (disumbangkan olehZuhanif)

 1 x Sebotol GLA Shaklee (disumbangkan oleh Kiosk Vitamin)

1 x Set Mini One Drop Perfume (disumbangkan oleh Cik Yaya)

 5 x RM10 Topup (disumbangkan oleh Kimmie)

 2 x Bingkai Gambar ( disumbangkan oleh Serembanmaya.com)

Kaspersky Internet Security 2013 1 User bernilai RM 30 (disumbangkan olehKaspersky Malaysia)

1 x Hadiah misteri untuk entri paling kreatif (disumbangkan oleh notainfo.com) -pemenang akan dipilih oleh puteri

http://systaahoneebunny.blogspot.com

Kepada kesemua pemenang, sila email atau pm ke FB puteri butiran diri seperti berikut ke

Nama :
Nombor Giliran :
URL Blog :
No. Telefon :
Alamat : (untuk hadiah yang perlu dipos termasuk kupon diskaun)
Size T/shirt : (untuk pemenang hadiah tshirt)
Jantina : (untuk pemenang hadiah perfume)

Email Puteri : pkasih25@gmail.com
FB Puteri : Puteri Kasih

Kalau nak add fb puteri, sila pm dan perkenalkan diri dulu yer. Atas alasan tertentu puteri dah stop approve orang yang tak dikenali.

Tahniah puteri ucapkan kepada kesemua peserta dan kepada yang tidak tersenarai, tunggu next contest atau giveaway dari notainfo.com yer.

PERHATIAN : Kepada semua pemenang, sila berikan butiran yang puteri perlukan sebelum 5 Februari (Selasa) ni. Jika tiada respon dari mana-mana pemenang selepas tarikh itu, pemenang baru akan dipilih.

p/s terima kasih kepada semua yang terlibat ^_^

(Visited 62 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

118 thoughts on “Senarai Pemenang 1st Giveaway By notainfo.com

  1. alhamdulillah , dapat hadiah misteri ^^ huhu tak sabar nak tahu hadiah nyee , congratsss kpd pemenang yg lain . Tenkiu to Cik puterikasihhh sebab pilih saya sbagai entry kreatif . naty saya pm sis kat fb 🙂

  2. yeahhh..dah terlabuh tirainya..hehe…bnyaknya pemenang..untung lah..pape pun tahniah buiat kesemua pemenang…jadi kepada pemenang yang bernombor 115 sila sediakan banner size 250×70/60 anda utk sy letakkan di sidebar pingje.org selama sebulan!.. 🙂

    *..no sy 200..xtersenarai??.. 🙁

  3. slmt ptg tuan puteri… 🙂

    byk nya kerja yg puteri nk kena buat mlm tadi kan?…

    tahniah pd pemenang yg no mereka ‘naik’ 🙂

    kelu…ayie periksa byk kali nk betul2 pasti kan..betul ke no ayie 42… 🙂

    syukur laa… 🙂

    terima kasih sgt2…

  4. yeah aku menang hahaha~ taklah…hm…nmpaknya belum ada rezeki krole ngeee…wak,sikit lagi krole menang..no.gil krole 54 skali kuar 55 da…sipi2 jew…FYI sonok tol ikut GA wak…ada rezeki bat lg hihiih~

  5. Ala.. tak de rezeki aida nak join. hehe.. Btw tahniah pada semua pemenang.. mesti depa senyum je dapat hadiah awesome gitu. hehe 🙂

  6. Tahniah kepada yang menang….
    tak tau plak ada giveaway
    puteri kasih buat, sebab dah 2 bulan tak berblogging…

  7. Wah , kak puteri result dah keluar . camne nak tahu ??hehe..yang result no. tu ke ?? hehe.. No. azwa ada plak dekat situ . No. 97 . Tahniah buat yang lain . azwa add kak puteri dekat fb sekali . 🙂

  8. alah tak bernasib baik la…semuanya sipi2 lg nak kena… 🙁
    apa2 pun tahniah kepada semua pemenang dgn ucapan “kalau taknak hadiah sila pas kpd sy ye”…haha

      1. x per cp…usaha lagik…maner tau laen kali ader rezeki…mule-mule sy pon x pernah menang pape…gud luck!!hehehehe….

  9. salam…alhamdulillah…sally menang hadiah dari Azziamiza…sally dah email details kepada puteri….sorry lambat…baru sampai dari Indonesia semalam 🙂

  10. puteri Ranz menang !! :”D first JOIN GA menang :’D .. tapi buat skang ni Ranz sibuk pula .. ada kelas tuisyen dan mcm2 lah mcm mna tu ?

Comments are closed.