Tak Terukir Di Bintang

Malam tadi puteri layan lagu kat youtube sambil balas semua komen kat blog yang agak lama tertangguh. Bersilih ganti dari satu lagu ke lagu yang lain.

Tiba-tiba ternampak parodi lagu Yuna, Terukir Di Bintang yang dinyanyikan oleh Mr Bie dan diberi nama Tak Terukir Di Bintang.

Agak menarik juga liriknya. Cuba korang dengar …

So, what do you think?

p/s tinggal sehari je lagi ^_^

(Visited 62 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

29 thoughts on “Tak Terukir Di Bintang

  1. kali pertama dengar rasa pelik liriknya….tapi bila ulang dengar beberapa kali rasa amat bermakna pulak..

    terutama jiwa milik tuhan dan baca quran tu… 🙂

      1. huhuhu sebenarnya ok sangat…menarik cara dia ubah lagu ni…cam jd lagu islamik lak…plus lawak~FYI krole da download video ni ~thanks wak~

Comments are closed.