Thursday , 19 October 2017
Home » Giveaway » Perhatian !! Peserta 1st Giveaway By notainfo.com

Perhatian !! Peserta 1st Giveaway By notainfo.com

PERHATIAN !!! Berita baik untuk kesemua peserta yang telah menyertai dan bakal menyertai 1st Giveaway By notainfo.com. Satu lagi hadiah telah ditambah ke senarai hadiah setelah menerima satu lagi tajaan.

Hadiah berupa Kaspersky Internet Security 2013 1 User bernilai RM 30 yang ditaja oleh Kaspersky Malaysia. Korang boleh singgah website Kaspersky di SINI dan juga boleh like fanpage mereka di SINI.

Maka dengan ini, puteri harap korang semua sudi-sudikanlah edit sedikit entri giveaway korang tu dengan menambah link penaja baru atau jika nak cepat, copy paste je ayat di bawah ini :

“1st Giveaway By notainfo.com ini dianjurkan oleh notainfo.com dan ditaja bersama oleh All About CraftDikbiAzie NamicoJosrevalution @JRNurul SyarafinaAzziamiza, ZuhanifKiosk Vitamin, Cik YayaKimmie Serembanmaya.com dan Kaspersky Malaysia

Untuk view senarai penuh hadiah..boleh klik SINI

Untuk view senarai penuh peserta yang telah diupdate.. klik SINI

p/s blog INI dah berupdate ^_^

 

(Visited 39 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

30 comments

  1. menarik ! tak sabar nak tau senarai pemenang..

  2. waahhh makin bertambah hadiah… 🙂

    lappy ayie mmg dah pakai kaspersky 🙂

  3. KS!…semakin sengit ni awak..hehe..untung l;ah sape2 yg dpt ni.. 😉

  4. semakin meriah hadiahnya…

  5. dah update dah..
    hehe.. =)

  6. wuah! mantap! hihihi…skngni jgk krole edit entri tu, tahniah yew puteri dpt sponsor yang mantop2!

  7. wahh mkin menarik adiah nyer..=D

  8. yeayyy. kiwi dah update balik untuk kaspersky..:)

  9. OK2..DAH UPDATE DAH..NASIB TERGERAK HATI NAK BACA POST…EHEHE.. harap2 berpeluaNG..huhu..

    http://minedunia.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *