Tuesday , 27 June 2017
Home » Giveaway » Mencari Sponsor Untuk Giveaway

Mencari Sponsor Untuk Giveaway

Kebizian di pagi hari telah menghalang puteri dari menulis entri pagi tadi. Mujurlah sekarang ada masa terluang, dan kesempatan ini puteri gunakan untuk mengupdate entri di sini.

Setelah berusia hampir dua tahun, blog notainfo.com bakal mengajurkan GIVEAWAY yang pertama. Sebelum ni pernah ada contest kecil-kecilan tapi kali ini puteri nak anjurkan GA pula. Besar atau kecil, terpulang kepada respon dari semua 🙂

Namun sebelum memulakan Giveaway di blog ini, terlebih dahulu puteri ingin membuka peluang kepada sesiapa sahaja yang sudi sponsor untuk giveaway ini. Korang boleh sponsor apa sahaja dari segi wang ringgit atau material. Tiada had minimum atau maksimum yang diletakkan.

Setiap sponsor akan mendapat backlink dari blog notainfo.com dan juga dari blog setiap peserta yang menyertai GA itu nanti. Peserta juga akan diwajibkan untuk follow blog sponsor atau like fanpage sponsor.

Setakat ini dah ada beberapa rakan blogger yang dah confirm untuk menjadi sponsor. Ada yang akan sponsor top up, t-shirt dan ruang iklan.

Ada sesiapa lagi yang berminat untuk menjadi sponsor? Kalau berminat, sila hubungi puteri di SINI atau email kepada puteri di pkasih25@gmail.com

p/s cadangan nak mulakan GA pertengahan bulan ini ^_^

 

(Visited 108 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

42 comments

  1. pergh! menarik ni..insyallah kalo puteri buat krole akan join hihihi…tp sal jd sponsor..maaf yew puteri…takdak budget lg~

  2. waaaa..baguslah macam tue dear. fyna teringin nak jadi sponser lah. nanti fyna bagi detail kan dear ye.

  3. wah . best la puteri dah adakan GA. mesti saya join. sebagai peserta. blogger baru macam saya ni tak pernah lagi sertai GA .

  4. CP sponsor jadik peserta la kalaw ade kesemptan 😀

  5. thanks for your support azie..really appreciate it. 🙂

  6. Tgh carik sponsor ke? Nak sponsor yang macam mne ek?

  7. wahhh..baru tertengok entry ni..huuh..maklumlah bz je..hhmm..ok awak..nnti sy sponsor ruang promosi 1 bulan dkat blog tu..nnti Pm je ye bila nak mula…:)

    p/s skg dah jam 2pg!..(*_*)

  8. satu lagi langkah kehadapan…memang sewajarnya blog puteri kasih buat GA yg lebih besar…skrg laa masanya. 🙂

    ayie gembira dan insya Allah akan sertai nanti. (x janji tapi akan usahakan) 🙂

  9. baru je nk buat GA sendiri sis.. hehe.. insyaAllah malam ni start.. hehe

  10. wahh cik puteri pun nak wat GA..
    cari sponsor?er..yaya mcm nak je..tp xtaw nk sponsor ape..hehe ;p
    xpe yg penting yaya will support cik puteri..ape2 nti yaya gtau ye ^_^

  11. Boleh gak tolong sponsor. Nanti kawe pikir. Mainan My Little Pony ada yg minat? Kawe ada Rainbow Dash, Twilight Sparkle, Pinkie Pie, Rarity, Applejack dan juga Fluttershy. Errr.. tapi tu my daughter punya lah.. Cari lain ehh.. 😀

  12. wah kak puteri nak buat ga. ni yang nak join. hehee 😀

  13. semoga PK berjaya dalam pengajuran GA ini

  14. Nice shot puteri!!

    Keep it up.. =)

    terasa macam nak sponsor juga.. hihi tapi malu..=)

  15. good luck ye puteri untuk GA ni… tak mampu jadi peserta… hehehe

  16. awk, dh tutup ea utk cri sponsor?

  17. eh dah tutup ye…
    Baru pasan daaa..Nampak sangat bz bulan Januari tuh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *