Tuesday , 27 June 2017
Home » berita » Budak Maut Jatuh Dari Balkoni

Budak Maut Jatuh Dari Balkoni

Ada beberapa akhbar online pagi ini menulis kisah seorang budak maut setelah terjatuh dari balkoni tingkat tujuh di Apartmen Sutra Mas, Puchong Jaya, semalam.

Muhammad Adam Zafuan yang berusia 6 tahun dikatakan amat gemar memanjat balkoni. Dia sering bermain di balkoni rumahnya di tingkat 5.

Semalam ketika ibu Adam keluar bekerja, Adam telah dihantar ke rumah pengasuhnya di tingkat 7. Ketika di tempat kerja, seorang rakan telah menghubungi ibu Adam dan mengatakan anaknya telah terjatuh dari balkoni. Ibu Adam terus menghubungi pengasuh untuk bertanyakan tentang Adam.

Setelah dihubungi, barulah pengasuh itu sedar yang Adam telah terjatuh dari balkoni. Untuk berita selanjutnya, korang boleh baca di SINI

Takziah buat keluarga Adam.

p/s sedih bila membaca kisah melibatkan budak-budak 🙁

(Visited 110 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

22 comments

  1. Ya Allah…tak terkata bila baca pasal ni.Budak2 ni kalau boleh kena sentiasa diperhatikan.Tapi tu la, ramai2 kt tmpat pengasuh tu boleh terlepas pandang jgkkn.

  2. Salam Takziah kepada keluarga mangsa.

  3. al-fatihah kepada arwah dan takziah kepada keluarga mangsa…bila ditelefon baru pengasuh tu sedar?

  4. dah ajal dye kak puteri kasih , hm … terlepas dye ngan dosa dunia , sedih bile kanak2 mati tapi ade hikmahnya .. CP g terjah full story …

  5. takziah jg buat keluarga…
    hmmm..tp tu la..mmg bhye lau ade balkoni pstu xde wt pagar..dahla ade budak2..
    uma yaya yg xde budk2 pon buh pgar kt balkoni tu..yela.apepun bhye jg..
    buat pngjrn pd ssiapa yg rumah dia ade budk n balkoni yg xbpgar.. -_-

  6. Kanak-kanak penghuni syurga ni. Tapi kan, tak dapat bayangkan perasaan mak ayah dia. Saya wife call cakap anak demam pun rasa serabut…inikan….mintak2 dijauhkan la….

  7. ya Allah . speechless . budak-2 sekarang ni pelik-2 perangainya . perbuatan tu jelas-2 membahayakan . salam takziah untuk keluarga arwah . Al Fatihah untuk adik Adam .

  8. sedih nyer…x leh bayangkan jatuh dari tingkat 7…ya Allah 🙁

    takziah pd keluarga arwah…

    al fatihah…

  9. memang budak hyper ni kena selalu pantau, heroku yg tak aktif tu pun selalu panjat pintu grill rumah…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *