Tuesday , 27 June 2017
Home » Giveaway » 1st Giveaway By notainfo.com

1st Giveaway By notainfo.com

 

 

Seperti yang telah di war warkan dalam entri-entri yang sebelum ini, hari ini dengan rasminya puteri mempersembahkan Giveaway yang pertama di blog notainfo.com yang diberi nama 1st Giveaway By notainfo.com

Tujuan 1st Giveaway By notainfo.com ini adalah untuk meraikan ulangtahun yang kedua puteri sebagai seorang blogger dan juga bersempena dengan perasmian blogshop puteri yang pertama iaitu All About Craft.

1st Giveaway By notainfo.com ini dianjurkan oleh notainfo.com dan ditaja bersama oleh All About Craft, Dikbi, Azie Namico, Josrevalution @JR, Nurul Syarafina, Azziamiza, Zuhanif, Kiosk Vitamin, Cik Yaya, Kimmie Serembanmaya.com dan Kaspersky Malaysia

Syarat-syarat untuk menyertai 1st Giveaway By notainfo.com

1) Buat entri bertajuk “1st Giveaway By notainfo.com
2) Jangan lupa untuk letakkan banner dalam entri.
3) Follow kesemua penaja jika korang baik hati
4) Copy ayat dibawah ini dan pastekan ke entri :

“1st Giveaway By notainfo.com ini dianjurkan oleh notainfo.com dan ditaja bersama oleh All About CraftDikbiAzie NamicoJosrevalution @JRNurul SyarafinaAzziamiza, ZuhanifKiosk Vitamin, Cik YayaKimmie Serembanmaya.com dan Kaspersky Malaysia

5) Tag sekurang-kurangnya seorang rakan. Kalau nak tag lebih pun diizinkan.
6) Tinggalkan URL entri dalam ruang komen di bawah ini.

Tarikh Tutup 1st Giveaway By notainfo.com : 31 Januari 2013 ( tepat pukul 11.59 malam)

Antara hadiah-hadiah yang ditawarkan : koleksi kristal, top up, t/shirt, jam tangan mutiara (handmade), GLA Shaklee, one drop perfume dan banyak lagi …

Untuk melihat senarai penuh hadiah, sila klik SINI

1 Hadiah misteri untuk entri paling kreatif (akan dipilih oleh puteri sendiri)
Pemenang-pemenang untuk hadiah-hadiah yang lain akan dipilih berdasarkan random.org 

Untuk sebarang pertanyaan mengenai 1st Giveaway By notainfo.com ini, boleh emailkan kepada puteri di pkasih25@gmail.com

Doa puteri semoga 1st Giveaway By Puterikasih ini akan berjalan dengan lancarnya. Andai ada kekurangan dimana-mana, ampun maaf dipinta.

Untuk senarai penuh peserta yang join 1st Giveaway By notainfo.com, sila klik SINI (akan dikemaskinikan setiap malam)

PERHATIAN : UPDATE TERKINI ( 20 Januari 2013)

p/s gementar je nak menganjurkan GA yang pertama ni ^_^

——————————–TAMAT—————————————-

 

(Visited 135 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

204 comments

  1. waaaaahhh…jeng3…saat yg ditunggu tiba jua…

    betul2 berbaloi sapa yg join hadiahnya awesome…byk betul…hehe

    mudah2an ayie antara yg menang…cewaaahh…. haha 😛

  2. wah… good luck puteri…

  3. yeahh..memang gempak GA ni…hadiah pun power2..mesti puas hati..ehehe..jomm..join ramai2..sapa x join mesti rugi!… 🙂

  4. anna join… tolong tengok jap, entri anna menepati ciri2 penyertaan tak?
    http://annamariana1989.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

  5. seronoknya tengok ada contest mcm ni tpi x pndai nak join..bru lagi dlm dunia blogger.. 🙂

  6. wuah menarik ni…insyallah akan join dan sokong GA puteri ni~

  7. salam.
    buka2 terus ada contes he nak joit nti dh joint sy bgthu ya..

    good luck utk first kuiz ni hee

  8. menarik nnt ada masa hana join 🙂

  9. semoga berjaya dalam 1st GA ni ye PK

  10. GA yang menarik. nak join la 🙂

  11. wah! menarik..hehe..all the best puteri 🙂

    smga GA nie mndpt smbutan ^_^

  12. Ok, dah edit dh.. Lupa tadi. Syok sangat nak tag owg. Hihi..

  13. saya dahhh joinn !!!!!!!! moh tgk link nie erk menepati ke tak.. men belasah je..uhukkk ,,,,
    http://minedunia.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html
    🙂

  14. yea.. nak join.. nanti free sikit yea.. hehe

  15. ting ! t0ng ! 😉 sy dtg nuc antr website tuk GA niem . hee . gud luck 4 the first GA 0wkey 🙂

  16. yer masih ada masa lagi..pastikan submit link sebelum tarikh tutup yer 🙂

  17. uncle doakan semoga berjaya…

  18. semoga GA berjalan dengan lancar.. eqha datang cari kawan sambil bagi sokongan moral untuk tuan blog.. (:

    http://www.ratuzuleyqha.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

  19. wahh, giveaway plak. bagus. baguss..

  20. akak…mak teh join GA!!! yeayyy!!!! seronok!!!

    http://cikkiwis.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

    GOOD LUCK GA first ni kak!!! :))

  21. ok dah..tgk la boleh ke x camtu..tgk sape yg sy tag tu..pastu tlg inform kt org tu ye..xde idea dh..hehehe
    http://jombelajarlagii.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

  22. wahh tapi pemenag di nilai bagaimana ?

  23. Assalamualaikum 🙂 Saya dah join 🙂

    Done follow:) Follow back k 😉

    Jom join Segmen yang gempak nih!

    http://fiqzmilkshake.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

  24. Nak join jugak tp bz skit skrg 🙁

  25. nnti cane nak tahu sape yg dapat GA tu ??

  26. boleh juga nih, kebetulan belum dapat award apa-apa sama sekali. 🙂

  27. salam Puteri..

    saya datang jengguk sini… banyak hadiah nampak

  28. salam puteri kayangan, izinkan hamba untuk turut dalam GA ini hihihi

    http://syukranm.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

  29. Salam…Puteri,kite ada ikut puteri pye GA..hehe,sorry kalu salah,tp kite baru nk try..ehehe..=)

  30. Salam kak puteri . Azwa datang join giveaway kak puteri skali ni . Sorry late .. 🙂

    Tolong tengokkan juga ye kak puteri , kalau ada apa2 salah.. 🙂

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

  31. assalamualaikum…dah join dah,huhu
    h0pe dpt la stu hadiah,aminn
    selamat menyambut ulagtahun kdua,n semoga all about craft dpt smbutan ek.
    http://farizamamat.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

  32. baru nak join..harap terpilih jadi pemenang..

  33. dah update daaaaaaaaaaaaah…thx puteri

  34. have a nice day friend 🙂

  35. ok.. done update puteri.. 🙂 tq

  36. assalamualaikum puteri….mama dah tambah nama penaja dlm n3…:)

  37. join cnie. .muehehhehe. . 😀 cm best2 je hadiah. . 🙂

    http://sikucingsengal.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

    gudluck semua. . :3

  38. adda dah update entry kat blog..x sbarnya nak tggu penutup.. 🙂

  39. sy dh btlkn. .thanks ya. .:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *