Sunday , 20 August 2017
Home » Blog » Pengiklanan Di Blog notainfo.com

Pengiklanan Di Blog notainfo.com

Iklan adalah satu cara untuk kita mempromosikan atau memperkenalkan sesuatu kepada umum. Melalui pengiklanan, kita dapat menarik minat orang ramai untuk lebih mengenali bisness atau hasil kerja kita.

Seminggu dua yang lepas, ketika puteri dilanda kebizian, puteri menerima satu email yang memaklumkan ingin mengiklankan bisnessnya di blog notainfo.com

Sebelum ini, diblog puteri hanya ada iklan nuffnang, adverlets, churp-churp, says, blin gd dan sebagainya. Rasanya belum pernah ada iklan dari individu yang berurusan terus dengan puteri.

Jadi sempena tahun baru 2013 yang bakal menjelang beberapa hari lagi, puteri ingin membuat satu lagi pembaharuan dengan menawarkan pengiklanan pada harga yang berpatutan serendah 50 sen sehari (minimun sebulan) bergantung pada saiz iklan.

Sekiranya ada sesiapa yang berminat untuk mengiklankan blog atau bisness mereka di blog notainfo.com boleh berurusan dengan puteri di SINI atau hantar email kepada puteri di pkasih25@gmail.com

Saiz banner yang ditawarkan adalah :
728 x 90 (sama ukuran dengan iklan leaderboard nuff) (1)
125 x 125 (4)

p/s masih banyak jejak yang belum berbalas….tunggu ^_^

 

(Visited 49 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

16 comments

  1. waahhh bagus ni..insyaAllah uncle kalau berminat…uncle send email kat kamu

  2. Murah rezeki di tahun baru ni ye sis.. hehe..
    trafik sis tinggi, boleh lah.. mesti ramai yg contact sis suruh sis iklankan bisnes diorg nnti tu. 😉

  3. Salam awak..wahh..dah ada pengiklanan…nnti nak beriklan lah juga boleh x awak?.. 🙂

  4. ha ada pun huhuhu zu nak 1 tapak untuk sebulan dulu blh? klu ada sambutan akan dipertimbangkan untuk lanjutkan 😛

  5. orang lain dah lama buat…puteri baru je nak mula..ketinggalan dah ni ..haha. good luck to you too azie 🙂

  6. boleh je SM..kalau nak contact puteri nanti yer 🙂

  7. memang patut pun blog puteri maju setapak lagi…tahniah ya 😀

  8. Masih berlangsung ke Puteri?

    Tahniah, semoga terus maju jaya 🙂

  9. hai, masih buat ke iklan ni? berminatlah nak buat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *