Monday , 18 June 2018
Home » Santai » Santai : Destinasi Percutian Idaman

Santai : Destinasi Percutian Idaman

Happy Weekend

Selamat bercuti untuk yang sedang bercuti dan selamat bertugas untuk yang sedang bekerja.

Sebut tentang cuti, best juga sesekali kalau dapat bercuti panjang dan berpeluang ke destinasi percutian yang menjadi idaman kan.

Dimanakah destinasi percutian idaman korang?

Puteri lebih gemarkan destinasi yang memiliki keindahan alam semulajadi. Air terjun yang cantik, air laut yang biru, tumbuhan yang menghijau, suasana yang tenang dan mendamaikan, bunyi kicauan burung….

Tak kisahlah dimana pun janji dapat menikmati semua yang puteri nyatakan itu.

Korang pula?

p/s I wish….

(Visited 103 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

35 comments

  1. sama mcm sis.. hehe..

    teringin nak pergi pulau jeju.. tgk dalam drama-drama korea mcm cntik je.. hehe.. *nanti dh kerja nk kumpul duit byk2 lah nak pergi honeymoon tempat2 mcm ni.. ehhhh* haha!

  2. Bagi saya tak ada tempat yg special sangat asalkan tempat itu lain dan banyak scenery dan object yg cantik

  3. sama jugak ! meh la dtg ganung,byg tmpt bes! πŸ˜€

  4. prefer olidei wktu musim bunga sakura kt jepun πŸ™‚

  5. momoy suka pantai dan air terjun
    best !
    rasa tenang dan damai jer
    dear puteri, nak pergi bercuti ker?

  6. selamat bercuti puteri.. aku selalunya kerja hujung minggu ni

  7. ayie rasa semua yg puteri senaraikn dlm entry tu ada kat pulau langkawi…

    apa lagi cepat laa bersiap bercuti kat sana…hehe πŸ˜›

  8. suke pergi laut..ntah tak tau nape..suke tngok ketenangan..ceh jiwang la sangat aku ni kan..haha

  9. Sy teringin mahu ke Legoland lagi… dan lagi dan lagi dan lagi….

  10. jom jom kita pergi bercuti ke sawah bendang…hehe

  11. bestnya ciri2 destinasi yg disebut tu..mendamaikan πŸ™‚

  12. nk gi cameron highlands, hihi~.. ^_^