Thursday , 19 October 2017
Home » berita » Alyah Cedera Di Majlis Rumah Terbuka Hot FM

Alyah Cedera Di Majlis Rumah Terbuka Hot FM

Alyah, penyanyi yang popular dengan lagu ‘Kisah Hati’ terpaksa dikejarkan ke hospital dengan menaiki ambulan selepas sebuah lampu acara (spot light) terbalik dan terjatuh atas belakangnya di majlis rumah terbuka Hot FM awal pagi tadi.

Sewaktu kejadian pukul 9.30 tadi, spot lightΒ yang diletakkan di ruang legar stesen penyiaran untuk acara rumah terbuka itu dikatakan telah dilanggar oleh seseorang menyebabkan lampu itu terjatuh atas badan Alyah.

Selepas itu Alyah mengadu sakit, dan pihak Hot FM terpaksa memanggil ambulan untuk membolehkan Alyah mendapatkan rawatan.Namun keadaan Alyah dikatakan stabil kerana ianya hanya kemalangan kecil.

Kesian Alyah.

sumber

p/s hatiku hatimu menjadi satu cinta ^_^

(Visited 50 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

35 comments

  1. semoga sihat dgn cpt

  2. Adoi. Mmg saketla. Smoga Alyah cepat sembuh

  3. kesiannye Alyah, harap die cpt oke..

  4. Semoga dia cepat sembuh..

  5. syukur hanya kemalangan kecik x serius…ermmm

  6. syukur la x serius~ kena lebih bhati2

  7. kesiannya…itu lah malang tidak berbau

  8. bahaya btul laa.. org lain cuai x pasal2 kita tanggung padah…

  9. kesiannye.. nasib baik bukan yg serius..

  10. kena saman la hot fm nnti πŸ˜›

  11. Nasib baikla xde yg teruk..cian cik Alyah.. huhu

  12. itulah namanya malang tidak berbau.. kesian alyah.

  13. tulah sian dia

  14. cian alyah nasib la tak seriuskan

  15. sy nie lame xbc paper or amik tau psl hal artis. hehe..
    kat blog org je la sy dpt tau ngehehehe..
    nsb baik alyah ok je..

  16. malang tak berbau kan..dugaan πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *