Lagu Raya Yang Paling Diminati

Selamat petang korang.

Semalam puteri ke bandar untuk membeli barang. Masuk je kat shopping kompleks tu rasa macam ada perang lagu raya je. Kedai ni main lagu lain, kedai sebelah lagu lain, kedai yang kat sebelah lagi lagu lain…last-last bila lagu bergabung, seolah jadi remix plak..hehe

Tapi bila dengar je lagu raya, dah teringat kat ketupat, lemang dan rendang. Mood raya dah menjelma. Aip tapi belum raya lagi yer. Kita masih di bulan ramadhan lagi ini.

Korang ada lagu raya yang paling korang minat tak? jom share dengan puteri.

Puteri pula ada banyak lagu raya yang menjadi favourite, antaranya yang puteri suka lagu Dari Jauh Ku Pohon Maaf. Jom layan sama-sama

p/s semoga mendapat restu πŸ™‚

(Visited 76 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

34 thoughts on “Lagu Raya Yang Paling Diminati

  1. ida suke jugak lagu ni..! kalo dok jauh dgn family boleh sampai takat leleh jugak dgr lagu ni,hehe πŸ™‚

  2. suka lagu dulu2.. sedap je telinga mendengar.. tapi bila time nak blk kg mmg layan lagu blk kg je la.. pakat2 dok hohoho balik kampung sekali ngan mak bapaknya πŸ™‚

Comments are closed.