Wednesday , 23 May 2018
Home » Blog » Antara Personal Dan SEO

Antara Personal Dan SEO

Hari ini ramai yang monday blues eh? Cuaca pun ala-ala monday blues je ni. Dah tengahari tapi masih mendung.

Sepanjang minggu lepas rasanya dua tiga kali je puteri update entri baru. Mood berblog masih ting tong masa tu. Blogwalking pun tidak. Boleh dikatakan dah beberapa hari tak singgah blog sendiri pun.

Anyway hari ini kena kembali berblog. Sedih je tengok blog terabai camtu. Kalau blog ini terabai untuk beberapa hari, blog personal pula dah berminggu-minggu terabai..

Jadi mulai hari ini, blog puterikasih dot com ini akan kembali kepada entri SEO dan semua entri merepek meraban akan hanya di tulis di blog personal.

So korang ada pilihan nak baca entri SEO ataupun entri personal. Kalau nak baca dua-dua blog pun sangat-sangat dialukan..

Antara entri SEO dan entri personal…selalunya mana satu yang menjadi pilihan korang?

p/s masa untuk membalas jejak dan komen ^_^

 

(Visited 30 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

47 comments

  1. tak kisah mana pun janji menarik πŸ™‚

  2. salam aidilfiti….ada dua blog eh…layan aje personal ke SEO ke tapi asalkan SEO tu tak terlebih SEO asyik nak ulang2 ayat yang sama tapi isinya takde pun…:)

  3. klau x kena cara blog SEO jadi amat bosan, huh…

  4. mana2 pun tak kisah sis, asalkan menarik.. hehe..

  5. Blog seo lebih mendapat tempat di search engine..manakala blog personal lebih kepada pembaca setia.maaf kalau salah.

  6. HI..hi.. awak dah lama menyepi p mana je?..ingat dah kahwin..hahaha… amm..jom sama2 maen seo

  7. Salam Puteri..

    owh.. ade 2 blog rupenye..

    nway, slamat ari raye to u..
    thanks visit blog sy, hehe..

  8. mana2 pun bley

  9. Asalkan entry tu menarik! πŸ˜€ hee

  10. kalau tamak. ambil dua-dua.

  11. akan diusahakan untuk mengupdate…hehe

  12. selalunya.. main tulis jer.. πŸ™‚

  13. nak baca dua-dua boleh juga kan..hehe πŸ˜›

  14. takmo denda πŸ˜›