Aksi Yang Terlampau

Rasa macam dah lama tak post entri yang bergambar dan simple. Simple are sometimes more interesting kan. Asyik entri yang panjang berjela, adakalanya kehilangan kata-kata.

So untuk entri yang simple ini, puteri nak share dengan korang, dua gambar yang diambil di rumah nenek dengan mengunakan ‘BABY ACE’

Yang ini Chubby. Dia ini tengah sarat mengandung. Inilah gaya tidurnya setiap hari. Mungkin dia selesa kot tidur sebegitu memandangkan perut dia dah sangat besar macam belon. Sila abaikan keseksian Chubby yer…hikkk

Ini pula gambar Snowy dan anaknya Fifi. Tengok mak dan anak sama-sama putih melepak macam tepung gomak. Gambar ni diambil dekat laman rumah nenek. Entah kenapa diorang berdua suka sangat duduk atas perhiasan lampu tu. Bila nampak puteri menghampiri je, diorang dah standby nak lari. Takut puteri marahkan diorang walhal puteri nak snap gambar je.

p/s kucing-kucing pak sedare puteri

(Visited 92 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

23 thoughts on “Aksi Yang Terlampau

  1. seksi lagi kucen kat rumah ayie….nama nya stokin…kucen biasa tapi bulu kembang…ekornya mcm ekor tupai…hehehe

    si john pun seksi jugak…tapi hari tu sbb takut sgt kot..dia berak bawah katil..jenuh laa nk membuang nya…grrrr… πŸ˜›

    1. kat rumah puteri ada seekor kucing yang ekornya macam tupai…so comey

      nape john takut? ayie marah dia eh πŸ˜›

  2. Seksinya Chubby tu. haha πŸ˜€ Rumah saya takde kucing, kucing yang selalu datang ke rumah nak makan tu adalah πŸ˜€

Comments are closed.