Monday , 21 August 2017
Home » lelaki kacak » Akukah Lelaki Kacak?

Akukah Lelaki Kacak?

AKUKAH LELAKI KACAK? Apa punya tajuk daa. Langsung tiada kaitan dengan puteri yer. Puteri si cantik jelita (perasan jap) tak akan mungkin menjadi si lelaki kacak. Tajuk yang pelik ini tercipta kerana Cabaran SEO Lelaki Kacak yang sedang berlangsung di blog Earncent.com

Setakat ni lebih 83 blogger yang kebanyakkannya lelaki kacak telah mengambil bahagian. Jadi andaikata korang tertanya-tanya sendiri “Akukah Lelaki Kacak?” maka untuk mendapat jawapannya korang bolehlah mencuba Cabaran SEO Lelaki Kacak yang ada masa sebulan lagi untuk ditamatkan.

Mungkin korang ada rezeki untuk dipilih sebgai LELAKI KACAK tahun ni. If you never try, you never know…hikk

Cabaran SEO Lelaki Kacak ini dianjurkan oleh Earncent.com dan ditaja olehContengconteng.comAbangensemCikgu DahliaFarish IshakPuanBee.com,w.habibu rahman, Azri Johan, Dirmansyah, 1Malaysianews.net LadfeAmir.com, SEO Apps, Bluedianthus.comHafizmohd.com, UmarFaruq.com, 1Artikel.comBlog Bukit BesiRadhio.com, Blog Perniagaan Internet, Hadi Hanafee, Jomtonton.net, Muaz Lelaki KacakOhcikgu.comBloggerWanita.comCyza Sector, LelakiAcai.comSabreehussin dot com, Abrablog.com dan AhmadFaizal.com.

p/s puteri nak test sejauh mana kehebatan SEO blog puteri. Hadiah itu lain kira, yang penting kepuasan untuk cuba menyelitkan diri dikalangan otai-otai lelaki kacak SEO

(Visited 94 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

21 comments

  1. oh dakulah salah seorang si kacak tersebut! hikk ;D

  2. Lelaki kacak? errr

  3. he sy nak mencuba tapi depa kata kena ada pandai seo baru leh joint rasa sungguh diri ni kerdil skli bila ada ckp cam tu hu…tak perlah ..

    kak joit ker contest ni hee..ker atau saje je bt entri ini?

  4. lelaki kacak datang mengucapkan selamat ber-kontes ya..salam sukses selalu 🙂

  5. Siapakah lelaki kacak itu ? 😀 hee

  6. penaja2 tu pun level otai 🙂

  7. mmg susah contest lelaki kacak ni.. 🙂

  8. ya. aku memang lelaki kacak. haha..

  9. sop kurang kacak, tp nak join jugak, boleh tak?
    mesti x kacak entry sbb dah terlewat.. hehehe

  10. entry kedua puteri utk segmen cabaran seo tu…

    ayie nk tgok kat google entry puteri yg ini masuk tak page yang pertama?… 🙂

  11. kaca ke? hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *