Sunday , 24 September 2017
Home » Hiburan » Khairul Fahmi Che Mat (Apek) Putus Cinta

Khairul Fahmi Che Mat (Apek) Putus Cinta

Khairul Fahmi Che Mat Dan Dahlia Teck Putus Cinta | Khairul Fahmi Che Mat ( Apek) Kembali Single | Penjaga gol kebangsaan Khairul Fahmi Che Mat atau lebih dikenali sebagai Apek, dikatakan telah putus dengan kekasihnya Dahlia Teck.

Mengikut kata Apek, dia telah single dan kini dia hanya ingin memberi tumpuan pada kerjaya dan keluarga. Namun Apek merahsiakan punca perpisahan mereka dan menolak dakwaan wujudnya orang ketiga.

Dalam bab percintaan kadangkala ada pasang dan surutnya. Tidak semua cinta boleh kekal ke jinjang pelamin. Yang terbaik adalah meredhai setiap perpisahan.

Semoga Apek mampu memberi fokus sepenuhnya pada kerjaya dan terus menjadi antara penjaga gol yang terbaik

 

(Visited 55 times, 1 visits today)
ARTIKEL POPULAR HARI INI
loading...

18 comments

  1. ramai la yang nak try apex lepas ni 😀

  2. Lamo xnapok apek jadi keeper TRW nih…naik namo d AFC la pulok pek…mano tahu buleh gewe arab pulok…hehe

  3. x pa la apek…cari saja yg lain ^_^

  4. hari tu putus tunang dgn blogger…

    skrg putus cinta pulak..ermm

    kahwin jer laaa terusss…abis cerita.

  5. apek nak kwen ngan artis kot…

  6. smoga apek tabah menghadapi dugaan dan meningkatkan prestasi..

  7. dh bole agak awal2 berakhir cmni…

  8. xhabis2 apek ni.. kontroversi je lebih.. putus tunang dgn elia dulu pun dia ckp nk fokus dgn kerjaya, x lama lepas tu couple jugak.. hmmm..

  9. semua cerita pun akan di jadikan isu panas kan

  10. betul tu kak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *